nlc.hu
Sztárok

Szegedi Fecsó főzése a Vacsorakirályban

Botrányosan főzött Szegedi Fecsó a Vacsorakirályban

Még egy sokat látott ÁNTSZ-es is elborzadna.

A Life TV Vacsorakirály szerdai adásában Szegedi Ferenc „Fecsó” csillogtatta meg a főzőtudományát. Vasvári Vivien exférjének – aki nemrég a TV2 Love Bistro című műsorában is megmutathatta, mennyire „jártas” a konyhában (bár inkább csak vitázott az akkori barátnőjével) – már a mirelit borsónál kezdődtek a problémák.

Szegedi Fecsó

Szegedi Fecsó főzése sok kívánnivalót hagyott maga után( Forrás: Vacsorakirály – videó / Life TV)

A borsóleveshez kinyitott mirelitborsó-zacskót olyan szerencsétlenül fogta meg, hogy a borsó egyik fele a platnira, a másik fele a konyhapadlóra hullott. Mindez egyáltalán nem zavarta a Tóth Gabira, Róka Adrira, Pumped Gabóra és Lotfi Begire főző Fecsót: simán felszedte a konyhapadlóról a borsószemeket és szívbaj nélkül dobta be a fazékba, sőt az sem zavarta, hogy egyik-másik borsószemet a lábujjai közül halászta ki – megjegyezve közben a kamerának: „Az lesz a legízletesebb” –, mivel mezítláb volt a konyhában.

Szegedi Fecsó,

Forrás: Vacsorakirály – videó / Life TV

Szegedi Fecsó,

Fecsó nem cicózott a higiéniával: a padlóról is felszedte a borsószemeket a levesbe (Forrás: Vacsorakirály – videó / Life TV)

Szegedi Fecsó,

Forrás: Vacsorakirály – videó / Life TV

Szegedi Fecsó,

 Forrás: Vacsorakirály – videó / Life TV

Szegedi Fecsó,

Az újhagyma megmosására és megpucolására sem fecsérelt időt (Forrás: Vacsorakirály – videó / Life TV)

Arról pedig nem is beszélve, hogy mosatlanul, pucolatlanul dobott bele a fazékba két szál újhagymát. „Az én konyhatechnikám ösztönös, nem szeretem a finomkodást, a bíbelődést. Oda kell verni, dobni, csinálni, és a végén jó lesz. Ki fognak jönni az ízek, az aromák” – jelentette ki.

Eközben a hozzá igyekvő vacsoravendégei abban a hitben voltak, hogy Fecsó százszázalékosan pedáns és tiszta a konyhában. „Nekem egy a lényeg: a higiéniára nagyon figyeljen oda, mert arra nagyon allergiás vagyok” – jegyezte meg a kamera előtt Róka Adri, akinek biztosan felfordul a gyomra visszanézve Fecsó főzését. De valószínűleg Pumped Gabo is módosítja majd a véleményét, ő ugyanis elöljáróban a következőket mondta jó barátjáról: „Bármikor voltam Fecsónál, mindig rend volt, tisztaság, finom illat a lakásban, úgyhogy ő a tisztaságra, a higiéniára abszolút odafigyel. Ő lefertőtlenít mindent, háromszor.”

Olvass még a Vacsorakirályról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top