Sztárok

Kipakolt a házasságukról Vasvári Vivien férje

Azt mondja, hideg zuhanyként érte, amikor kiderült, hogy Vasvári Vivien válni akar.

2019. szeptember 4-én Vasvári Vivien a közösségi oldalán jelentette be, hogy Szegedi Ferenc Fecsóval elválnak, és innentől kezdve külön utakon folytatják. A férfi eddig nemigen szólalt meg, miközben Vasvári Vivienről már az a pletyka járja, hogy találkozgat valakivel. Fecsó most a Tények Extrának beszélt az érzéseiről. Elmondta, sokkoló volt számára, hogy egy családban él, és hogy ennek az egységnek egyik napról a másikra vége, ráadásul szinte pont egy évvel az esküvő után. A férfi arról is beszélt, hogy őt nem zavarja, ha Vivien randizgat, neki pusztán annyi a fontos, hogy a pali normális bánjon a kisfiával. Fecsó és Vivien között dúlt némi kommentháború, miután Vivien romantikus hangulatú képet tett fel az Instagramra, Fecsó pedig két nővel közös, mulatós fotót posztolt.
A férfi a munka mellett bokszol, és a kisfiával tölt heti három napot, akkor mással nem is foglalkozik. Azt mondja, jól érzi magát a bőrében. A videóban arról is beszél, hogy szeretne-e még gyermeket. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top