Sztárok

Vasvári Vivien: „Fecsóval való közös életünket lezárom”

Vasvári Vivien a közösségi oldalán jelentette ki: elválnak Fecsóval.

Sokak legnagyobb megdöbbenésére Vasvári Vivien kijelentette, hogy elválnak Fecsóval. Az okokat egyelőre nem közölte, egy posztban osztotta meg az információt a követőivel. Ahogy írja, nem szeretné firtatni a dolgot, sőt a sajtót is megkérte, hogy ne keressék ezzel kapcsolatban.

„(…) Úgy gondolom, hogy ebben a helyzetben is embernek kell maradni, a méltóságunkat megőrizve. 🙋🏼‍♀️ Minden erőmmel a gyerekeimre szeretnék koncentrálni, hogy ők minél kevesebbet észleljenek a változásból, és szeretetben, békében nőhessenek fel” – osztotta meg gondolatait Vasvári Vivien. 

A modell és Szegedi Ferenc tavaly augusztusban házasodtak össze, de összesen három évig voltak együtt. Szintén tavaly született meg közös gyermekük, Edward, akinek Amerikában adott életet Vivi. A luxusfeleség nem rejtette véka alá, hogy az utóbbi időben voltak problémák, de nem gondoltuk volna, hogy idáig jut a kapcsolatuk. Mint írta, most a két gyermekére koncentrál, egyelőre nem kíván többet beszélni a szakításról. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top