nlc.hu
Sztárok

Baukó Éva és Alekosz vitája

Baukó Éva és Alekosz durván összerúgták a port a vacsoraasztal fölött

Baukó Éva és Alekosz nem szívlelik egymást, erre újabb bizonyítékot láthattunk a Vacsorakirályban.

Baukó Éva és Alekosz kapcsolata teljesen kiszámíthatatlan: kezdetben szerették egymást, jó barátságot ápoltak, majd valamin – amiről azóta sem tudni pontosan – összevesztek. Aztán megint kibékültek, megint összekaptak, és ez így megy évek óta. A Vacsorakirály szerkesztői jó érzékkel egy társaságba ültették őket, amiből aztán óriási botrány kerekedett.

A vendégek éppen Sánta Juliskát pontozták, amikor Alekoszból kikívánkozott egy mondat, miszerint tele van a város olyan lányokkal, mint Baukó Éva, ezt pedig a botrányhősnő sem hagyhatta szó nélkül. 

„Most fogok felállni, és itt hagyni ezt az egész forgatást, amúgy sem akartam elvállalni az Alekosszal való szereplést. De ha ezt még egyszer megcsinálod, akkor ezt (egy pohár kóla) ráborítom a fejedre. Szeretném, ha befejeznéd ezt kurva gyorsan, megértetted? Mert én nem vagyok se kurva, se ribanc, úgyhogy most befogod a pofádat. Tudom, hogy nektek a hátam mögött mindig lekurvázott. Én egy albérletben lakom, nem milliárdosok szokták vinni a picsámat, és nem vagyok kurva” – hangsúlyozta a saját igazát az egykori VV-hős. 

Balhék a sztárvilágban:

baukó éva

Baukó Éva (Fotó: Life TV)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top