nlc.hu
Sztárok

Győzike és Zsolti vitája

Gáspár Győző és Zsolti egy éve nem beszélnek egymással, a Farm VIP sztárja falat húzott a közös telekre

Gáspár Győző szerint nincs jóban a két család, de Zsolti másképp gondolja.

Nemrég kiderült, hogy Demcsák Zsuzsa mellett Gáspár Zsolti lesz majd a Farm VIP állandó szereplője: a gazda szerepében láthatjuk majd az Ázsia Expressz egykori versenyzőjét. Egy ideje köztudott, hogy Zsolti és testvére, Győző nincsenek túl jóban, sokak szerint azért, mert utóbbi féltékeny, hogy mostanában több műsorban is szerepel az öccse. A Life TV-n beszélt Bea a kettejük közti kapcsolatról, aztán ők is elmondták a véleményüket. 

„Most már egyébként van egy fal a telken, Zsolti építtette. Amikor készült, megkérdeztem, hogy nem tervez-e rá egy kiskaput, ha mégis át akarunk menni. Mire azt felelte: nem! Ha valaki át akar jönni hozzánk, akkor jöjjön körbe. Kész, ennyi” – mesélte a Bréking című műsorban Bea.

A Bors felhívta Gáspár Győzőt is, hogy elmondhassa, mit gondol erről. „Gratulálok Zsoltinak a sok műsorvezetéshez! Kellenek az ilyen feltörekvő tehetségek, mert nagyon kevés van belőlük ebben az országban. Gratulálok Zsoltinak ahhoz is, hogy falat épített a családjaink közé. (…) Minden szó igaz, amit Bea asszony a műsorban elmondott. Egy éve egy szót sem váltottunk már a testvéremmel. Hiába a roma tradíciók, nálunk itt már régen nincs szó családról” – mondta a showman, a testvére viszont másképp látja.

„Amit Győző mond, azért őt kell számon kérni. Szerintem semmilyen probléma nincs a családok között” – állítja Zsolti.

gáspár győző és zsolti

Gáspár Zsolti és Győzike az Ázsia Expressz sajtótájékoztatóján (Fotó: Smag)

Ez is érdekelhet:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top