nlc.hu
Sztárok

Solti Ádám a Vacsorakirályban

Csúnyán lebőgött Solti Ádám a Vacsorakirályban

Nagyon szeretett volna győzni Solti Ádám, de ez az álma már a leves feltálalásakor füstbe ment.

A Vacsorakirály kedd esti adásában Solti Ádám látta vendégül az e heti celebcsapatot, azaz Gáspár Evelint, Molnár Anikót, Kovács Dórit és Császár Elődöt, ám a 40 éves színész nem indított jól a vendégek előtt. A Gáspár Győző nagyobbik lányának felszolgált gyümölcslevesbe ugyanis kutyaszőr került. 

Solti Ádám

Solti Ádám győzelmét egy kutyaszőr hiúsította meg (Forrás: Life TV / Vacsorakirály – videó)

„Belenéztem a levesbe és egyből kiszúrtam egy kutyabajszot. Így nagyon rossz szájízzel kezdtem az egész menüt” – nyilatkozta a történtek után Gáspár Evelin, akinek egyből el is ment az étvágya, így meg se kóstolta az első fogást, hiába kapott újabb adagot, immár egy tiszta tányérban. „Én már nem kérek levest” – utasította vissza, hozzátéve: nem akar Ádámban ezzel rossz érzést kelteni. Mire Solti: „Bírom a gyűrődést, csak nyugodtan. Ez egy verseny.

Molnár Anikó szerint nem is kutyaszőr volt, hanem Solti Ádám hajszála. 

„Nagyon lefagytam. Hirtelen azt se tudtam, hogyan reagáljak. Az egész levegő, az idő megállt, és azt mondtam: kész, itt vesztettem el ezt a dolgot” – vallotta be a történtek után a feleségével lombikprogramban részt vevő Barátok közt-sztár, aki a maximális 20 pontból összesen 15 pontot gyűjtött be az értékeléskor.

Olvass még a Vacsorakirály-szereplőkről az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top