nlc.hu
Sztárok

Solti Ádámék újabb sikertelen lombikja

Ismét sikertelen volt Solti Ádámék lombikja – megviselte a házaspárt, hogy nem jön a baba

Teljesen összetört Solti Ádám és felesége.

Solti Ádám és 16 évvel fiatalabb felesége, Berni nemrégiben másodjára is belevágott a lombikprogramba, ám a napokban kiderült: ismét sikertelen volt a beültetés – írja a Blikk.

Solti Ádám és Berni a Nyerő Párosban – Fotó: Smagpictures.com / RTL Klub / Sajtóklub

Solti Ádámék biztosak abban, hogy hamarosan velük is megtörténik a csoda (Fotó: Smagpictures.com / RTL Klub / Sajtóklub)

„Egyikünk sem meddő, mégsem jön össze a baba. Korábban volt egy méhen kívüli terhességem, akkor kivették az egyik petevezetékemet. Ez az eljárás biztosítja, hogy ez többé ne történhessen meg” – mondta el a hormonkezelésektől meghízott Berni, aki azt is elárulta, hogyan élték meg a második sikertelen próbálkozást.

„Amikor hívott az ápoló, hogy nem sikerült, akkor összetörtem. Elmondtam Ádámnak, és láttam, neki is fáj. Fel volt készülve ő is (…), mégis rosszul élte meg, hiszen ő is elveszített egy babát, ahogy én. (…) Azzal vigasztalt, van még lefagyasztva petesejt, bármikor újra próbálkozhatunk” – vallotta be.

Lombik a magyar sztárvilágban:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top