nlc.hu
Sztárok

Kaszás Géza a meddőségről és a lombikról

Kaszás Géza őszintén mesélt a meddőségéről: “Egészen váratlan helyekről pozitív segítség érkezett”

Tabutémának számít még ma is a férfimeddőség, és Kaszás Géza szerint valóban komolyabban kellene venni ezt a problémát. A sztár lombikprogram segítségével lett apa, és szerinte nyíltan kell ezekről a helyzetekről mesélni.

Kaszás Géza gyerekei már kiskamaszok: Lilla kilenc, Nimród pedig tizenegy éves, és ahogy a színész mondja, ez már igazán jó kor. Ahogy a színész korábban is elmondta, megküzdöttek a feleségével azért, hogy gyerekük lehessen, és szerint nem szabadna a gyerekvállalás nehézségeit tabutémaként kezelni. 

Kaszás Géza a családjával csak ritkán szerepel:

Kaszás Géza és a családja: felesége, Zsuzsa és a gyerekeik, Nimród és Lilla

Kaszás Géza és a családja: felesége, Zsuzsa és a gyerekeik, Nimród és Lilla egy tavaly év végi fotózáson (Fotó: smagpictures.com)

Az  RTL Klub Reggelijében a férfimeddőség témakörében mesélt a színész a saját kálváriájukról, és abban egyetértett a szakértővel, hogy egy férfi nehezebben szánja rá magát a gyerekvállaláshoz szükséges kivizsgálásokra, náluk is a felesége, Zsuzsa volt az, aki végül orvoshoz fordult. 

“Tíz évvel ezelőtt, amikor rájöttünk, nekünk segítség kell ahhoz, hogy a gyerekvállalás tudjon működni, akkor még nem működött ilyen flottul ez a rendszer, sőt semmiféle támogatás nem volt. Elkezdtünk mindenfelé keresgélni segítséget, találtunk kuruzslókat, egészen váratlan helyekről nagyon pozitív segítség érkezett.”

A házaspár végül lombikprogramban vett részt, úgy fogant meg az első gyerekük. 

Kaszás Géza a meddőséggel kapcsolatos tabukról és a saját félelmeiről is mesélt: 

Sztárok, akik nyíltan beszéltek a meddőségről: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top