Sztárok

Solti Ádám felesége meghízott a hormonkezelésektől, és ez nagyon megviseli

Reméli, mielőbb karjaiban tarthatja majd gyermekét.

Öt év sikertelen próbálkozás után nemrégiben úgy döntött Solti Ádám és felesége, hogy a lombikprogramot választják. Mint a Blikk írja, Berninek sok erőt adott Pataki Zita, aki 11 lombikon van túl, sőt rengeteg segítséget is kapott az RTL Klub időjósától.

Fotó: Smagpictures.com / RTL Klub / Sajtóklub

Ádámnak naponta három-négy injekciót kell adnia nekem, mert képtelen vagyok megszúrni magam. Ezek között van hormontartalmú, tüszőserkentő és -repesztő, (…) mindet hasba. Volt, hogy a szúrás helye bevérzett, bedagadt az ér, és úgy nézett ki a hasam, mint egy lila tűpárna” – mesélte a 24 éves Berni, aki erős szteroidokat is szedett. A hormonkezeléstől meghízott, ez megviselte, de nem adja fel.

A gyógyszerektől és injekcióktól meghíztam. Nem is tudom, pontosan mennyit, mert jó ideje nem mertem mérlegre állni. (…) Nem érzem jól magam a bőrömben. (…) Nem könnyű, de Ádámnak így is tetszem, és ez a lényeg” – vallotta be.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top