TV-sztárok

Solti Ádám és felesége ötévnyi próbálkozás után belevágott a lombikprogramba

Solti Ádám és felesége, Berni öt éve próbálkoznak, a fiatal házasok nem adják fel, mindent megtesznek, hogy kisbabájuk szülessen.

Solti Ádám és felesége úgy döntöttek belevágnak a lombikprogramba. Két évvel ezelőtt Berninek volt egy méhen kívüli terhessége, aminek következtében egyik petevezetékét elvesztette. „Már akkor
tudtuk, különösen azután, hogy esélyeink így csökkentek, nekünk valószínűleg lombikbabánk lesz, de azért persze nem adtuk fel… Igazságtalannak éreztük az élettől, hogy mindez velünk esik meg. Olyan sok rémes sztorit lehet hallani, mi történik gyerekekkel szerte a világban, nekünk pedig, akik sok szeretetet és biztonságos életet tudnánk adni egy babának, nem sikerül…” – mesélte a Story magazinnak Solti Ádám.

„Rengeteg vizsgálaton estünk át, és szerencsére kiderült, nincs szervi bajunk, egészségesek vagyunk, tulajdonképpen senki sem tudja, miért nem sikerült még teherbe esnem” – mondta a 23 éves Berni.

A Story magazinnak mutatta meg Tóth Gabi és Krausz Gábor az leső családi fotókat

A pár túl van az első megpróbáltatásokon, jól veszik az akadályokat, mint mondják, ez a próbatétel még jobban összehozta őket!

(Nyitó kép: smagpix)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top