Sztárok

Pataki Zita a 8 lombikról és a pokoli küzdelemről

Tudom, miért nem születik gyerekem – árulta el néhány hete Pataki Zita a Story magazinnak, és a lombikbotrány után most úgy döntött, hogy részleteket is elárul a küzdelmes évekről.

Pataki Zitát szíven találta, amikor a győri megyéspüspök a lombikprogramot bűnnek mínősítette, ezért döntött a tévés amellett, hogy nem hallgat tovább. A Story magazinnak a sikeretelen lombikok megrázó részleteit mesélte el. 

Nyolc sikertelen lombikbébi-kezelés után el kellett fogadnom, hogy korábbi betegségem miatt nem lehet gyerekem

– mondta Pataki Zita, aki a Class FM reggeli műsorában beszélt a meddőségéről először. Férjével öt évvel ezelőtt találtak egymásra, akkor az RTL Klub időjósa 38 éves volt, és bár próbálkoztak, nem sikerült teherbe esnie. 

Pataki Zita és a férje öt éve boldogok együtt  FOTÓ: Facebook/Pataki Zita

A tévés tudott a betegségéről, hogy endometriózisa van, de túl későn operálták meg. Pedig voltak tűnetei, de mégis csak egy másik műtét közben vették észre a hasában az összenövéseket. Pataki Zita a férjével együtt ennek ellenére éveken át bízott abban, hogy végül gyerekük születik. 

Az inszeminációk után nyolc lombik-kezelés történt nálam 2013 óta, ebből kettő végződött vetéléssel, a több alkalommal az embriók nem ágyazódtak be. De az összes eljárás során végig hittünk, végig bizakodtunk. 

Amíg az orvos nem javasolta nekik, hogy álljanak le, addig a házaspár ment előre. Pokoli küzdelem volt ez, évekig tartott, közben Pataki Zita hallgathatta, hogy a karrierje miatt nem akar gyereket, vagy csak kérdezték, hogy mikor jön már a baba. Mindezekről és arról, hogyan döntött arról, hogy feladja a küzdelmet, a magazinnak mesélt.  

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top