Sztárok

Ezért nincs gyereke Pataki Zitának

Pataki Zita öt éve boldog házasságban él, az új házban pedig már a gyerekszobának is van hely, egyelőre mégsem érkezik a baba. Zita pedig pontosan tudja, hogy mi ennek az oka...

Pataki Zita mindennapjait a munka teszi ki: az RTL Klub időjósa a tévézés mellett rádióműsort is vezet a Class FM-en. Az időjósnak egyelőre nem kell választania a karrier és az anyaság között, hiszen egy bizonyos ok miatt még nem vállal gyermeket. “Természetesen én is tisztában vagyok az okokkal, és nem is kezelem titokként, csak épp ez egy nagyon személyes dolog, egyelőre nem érzem azt, hogy tudnék, akarnék erről beszélni” – mondta Zita a Story magazinnak. 

Öt éve boldog házasságban élnek
Öt éve boldog házasságban élnek
Fotó: facebook/Pataki Zita

“Változatlanul pozitívan állok a gyerekkérdéshez. Pedig sok olyan nő van, aki az idő múlásával egyre nehezebben viseli, hogy nem érkezik a várva várt baba” – mondta Zita, és azt is elárulta, hogy ha eljön az idő, férjéből nagyon jó apa lesz, hiszen minden gyerek imádja. 

Ezért nincs gyereke Pataki Zitának

További részletek a ma megjelent Story magazinban!

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top