Sztárok

Pataki Zita őszintén vallott meddőségéről

Sokak számára megosztó témáról beszélgetettek a műsorvezetők a Morning Show adásában. A műsor vendége Viczián Viktória szépségkirálynő volt, aki nyíltan vállalja, hogy a lombikbébi programnak köszönheti életét.

Veres András győri megyéspüspök augusztus 20-án mondott ünnepi beszédében úgy fogalmazott, a lombikbébiprogram hátterében a tudatlanság áll, és a tudatlanság mértékétől függ, hogy az mekkora bűn. Szavai sokakban felháborodást keltettek, az elmúlt napokban számtalan cikk, vélemény, komment született a médiában a témáról. Viczián Viktória, a Magyarország Szépe különdíjasa őszintén mesélt szülei nehézségeiről, ami a Class FM műsorvezetőit is érzékenyen érintette, különösen Pataki Zitát, aki remegő hangon vallott meddőségéről.

„A szüleim sosem titkolták előttem, hogy a programnak köszönhetem, hogy most itt lehetek. Őszintén elmesélték, hogy mennyi sikertelen próbálkozást követően fogantam meg, és mekkora kincs vagyok számukra, mert teljessé tettem az életüket. Tudom, hogy rengetegen vannak, akik hozzájuk hasonlóan a kudarcokat követően sem adják fel, és tovább próbálkoznak, nekik szeretném a szüleim példáját továbbadni, hiszen ők közel 10 éven át küzdöttek értem” – mesélte el Viczián Viktória

Pataki Zita számára sem ismeretlen a lombikbébiprogram. „Talán azt már sokan sejthették, hogy nem azért nincs gyerekem, mert nem szeretnék, vagy mert a karrierem lenne számomra az elsődleges. A férjemmel sok éven át, minden erőnkkel és energiánkkal azon voltunk, hogy gyermekünk születhessen, és akkor sem adtuk fel az álmainkat, amikor kiderült, meddők vagyunk” – árulta el Zita. „Végül elérkezett az a pont, amikor az orvosunk javaslatára abbahagytuk a további próbálkozásokat, de minden küzdő párnak rengeteg erőt kívánok, és azt üzenem, hogy amíg akár csak egy parányi esély is van a sikerre, ne adják fel!” – mondta el a műsorvezető.

Pataki Zita kettesben is boldog a férjével. Fotó: instagram/patakiziti

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top