nlc.hu
TV-sztárok

Ő Mohamed Fatima párja

Mohamed Fatima először szerepelt együtt új párjával tévéműsorban

Eddig csak fotókon láthattuk az énekesnő szerelmét, most tévéműsorban is megmutatta Mohamed Fatima.

A LifeTV e heti Vacsorakirály műsorában a ’90-es évek hazai popsztárjai mutatták meg, mennyire jártasak a konyhában. A gasztroverseny pénteki adásában a Fekete Vonat egykori énekesnője, Mohamed Fatima látja vendégül az e heti celebcsapatot (a Shygys-os Ács Bálintot, a Picasso Branch-os Bebét, a Baby Sisters-es Baby Gabit és a Bestiákból „Miss Bee”-t, azaz Somorjai Ilonát).

Mohamed Fatima

Mohamed Fatima nagyon boldog új kedvesével, Gáborral (Forrás: Life TV / Vacsorakirály – videó)

Mohamed Fatima ugyan egyedül készítette el a 3 fogásos vacsorát, a bevásárlásban és a terítésben azonban segített neki a párja is, aki nemrég jegyezte el a 39 éves énekesnőt. Így most először láthattuk képernyőn Gábort.

Mohamed Fatima

Ő Mohamed Fatima kedvese, Gábor (Forrás: Life TV / Vacsorakirály – videó)

Mohamed Fatima

Forrás: Life TV / Vacsorakirály – videó

Mohamed Fatima

Forrás: Life TV / Vacsorakirály – videó

Mohamed Fatima,

Forrás: Life TV / Vacsorakirály – videó

Mohamed Fatima

Forrás: Life TV / Vacsorakirály – videó

„Gábor az én párom, és nagyon szeretjük egymást. Ő a másik felem. Amikor keresed az életedben azt az embert, akivel le tudnád élni az életedet, na, nekem ő az” – vallotta be a Vacsorakirályban Mohamed Fatima.

Az énekesnő nemrég az RTL Klub Reggeli című műsorában árulta el, hogy 8 hónappal ezelőtt ismerkedtek össze a neten, és első látásra egymásba szerettek. Elmondása szerint hosszú távra terveznek, sőt a baba is felmerült.

Olvass még a Vacsorakirály-ról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top