Sztárok

Ismét szakított Aurelio és párja – Dominika nem akar sárdobálásba kezdeni

Aurelio és Dominika kapcsolata mindig is kiszámíthatatlan volt.

Aurelio Caversaccio még a Való Világ után ismerte meg Máté Dominikát, régóta tart a kapcsolatuk, ám csak eleinte volt kiegyensúlyozott. A fiatalok többször szakítottak, majd összejöttek újra, végül a VV-hős A legbátrabb páros című produkcióban jegyezte el szerelmét. Úgy tűnt, komolyan a szándékai, ám ismét szakítás lett a vége. Pár hónappal ezelőtt sikerült megbeszélniük a dolgot, úgy tűnt, jó irányba haladnak. Dominika a bírósági ügye alatt is kitartóan támogatta Aureliót, de pár héttel ezelőtt újra az elválás mellett döntöttek.

Dominika és Aurelio ismét szakítottak

Dominika és Aurelio ismét szakítottak

Dominikát a követői kérdezték a szakításról: nem árulta el pontosan, mi történt, de bevallotta, hogy nincsenek együtt. ,,Nyilván ez érdekel titeket! Nem véletlenül nem válaszoltam eddig… Most sem akartam, nagyon sokáig írhatnám az okokat, de nem fogom, mert megint csak szardobálás lesz belőle… Röviden: megelégeltem. És a jövőben szeretném, ha nem erről érdeklődnétek, mert nem szeretnék erre válaszolni! Köszönöm! Aki miatta követ az eldöntheti, hogy marad, vagy megy” – foglalta össze a 24 éves lány.

Bár az okokat nem részletezte, korábban többször tett közzé az oldalán megcsalásra utaló fotókat, üzeneteket. Korábban már volt erre példa, lehet, hogy ez áll a szakítás hátterében.

A sztárvilág szakításai az elmúlt időszakban: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top