Sztárok

Aurelio menyasszonya kiakadt – megosztotta, hogy milyen üzeneteket kap a nőktől vőlegénye

Aurelio menyasszonya a közösségi oldalára posztolta ki az üzeneteket.

Aurelio és Dominika kapcsolatában rengeteg hullámvölgy volt az évek során, ám mindig visszataláltak egymáshoz. A legbátrabb páros című műsorban el is jegyezte párját az egykori VV-s, de után nem sokkal szakítottak. Egy ideje már újra együtt vannak, és úgy látszik, jó a kapcsolatuk – Dominika minden perre elkíséri Aureliót, kiáll a szerelme mellett. Az valóságshow-hőst azonban még mindig nagyon sok lány keresi, sokan küldenek neki kihívó üzeneteket, és intim fotókat. Ezt elégelte meg Aurelio párja, és közösségi oldalán osztott meg párat.

„Olyan témához értünk megint, ahol nagyon türtőztetnem kell magam, és próbálok nem alpárian fogalmazni! Már amennyire most tudok… Sajnos ilyen világot élünk, ahol az embereknek kapcsolatban vagy »vadászként« nem jelent semmit a másik iránti tisztelet, becsület, önbecsülés, tartás,vagy a hűség. És kövezzen meg nyugodtan, aki a következő képeken szereplő hölgyeket nem tartja undorítónak! Mi a f*szt műveltek ti forintos bőrű escortos ribancok?” – írja a közösségi oldalán Dominika, majd közzétett pár üzenetet, amelyeket a vőlegénye kapott.

Aurelio menyasszonya kiakadt - megosztotta, hogy miket írogatnak a nők a vőlegényének

Az üzenetek tehát Aurelio fotóján landoltak, de mint látszik, ő hárította a közeledést. Meztelen képet is küldött a hölgy, ezt is megosztotta Dominika, majd egy másik üzenetet is posztolt.

Aurelio menyasszonya kiakadt - megosztotta, hogy miket írogatnak a nők a vőlegényének

Aurelio menyasszonya végül leírta, hogy ő sosem lesz ilyen, és nem érti, hogy mi veszi rá – ebben az esetben – a nőket, hogy ilyen üzeneteket küldözgessenek egy olyan férfinek, akinek van menyasszonya.

Olvass még Aurelióról és menyasszonyáról az nlc.-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top