Sztárok

Vége: végleg szakított Aurelio és Dominika

Aurelio szeptemberben kérte meg Dominika kezét, a kapcsolatuk azonban zátonyra futott.

Aurelio és Dominika kapcsolata tele volt hullámvölgyekkel: nagy port kavart, amikor az egykori valóságshow-győztes szakított párjával, és összejött Nádai Anikóval, akivel akkoriban együtt dolgoztak az Anikó #show-ban. Azóta ennek a szerelemnek vége lett, újra összejött Aurelio és Dominika, még a Legbátrabb párosban is szerepeltek együtt. Akkor úgy tűnt, most már elválaszthatatlanok, a forgatásról jegyesekként jöttek haza. A fiatal lány közösségi oldaláról azonban eltűntek a közös fotók, most pedig elárulta, hogy egy ideje nincsenek együtt korábbi vőlegényével.

Dominika követői leginkább a szakítás okára voltak kíváncsiak, illetve sokan megkérdezték, hogy van-e esély a békülésre. A lány egyértelműen kijelentette, hogy nincs és azt is elárulta, hogy letiltotta mindenhol, így ha akarná, sem tudná elérni Aurelio. 

Bár a szakítás konkrét okára nem tért ki Dominika, annyit elárult, hogy a volt párja nagyon sokszor került félreérthető szituációba, más lányokkal flörtölt, ráadásul még azt sem mondta el neki, amikor lement a Balaton Soundra bulizni. Kiderült: megunta, hogy folyton visszaesik a kapcsolatuk, és a saját érdekeit nézte, ezért döntött az elválás mellett.

A jelek szerint Aurelio még reménykedik, hiszen Dominika posztjai után posztolt egy közös fotót:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top