nlc.hu
Sztárok

A Keresztanyu színésznője, Balogh Anna mesélt magáról

Balogh Anna megmutatta az öt és fél éves kislányát, Lizát

Színházi színészként került a napi sorozatba, ami hatalmas változás volt Balogh Anna életében. Arra azonban ügyel, hogy a kislányára elég ideje jusson.

Ha röviden kell jellemeznie Balogh Annának, hogy milyen volt belekerülni a Keresztanyuba, akkor azt mondja: ez az igazi mélyvíz. 

Balogh Anna alakítja a Keresztanyu Timikéjét

Balogh Anna alakítja a Keresztanyu Timikéjét

„Rengeteg sok mindent lehet tanulni egy napi sorozatban, és egészen más fajta koncentrációt igényel, pláne így Covid idején” – meséli a színésznő, aki márciusban maga is átesett a koronavíruson. A Reggeliben Peller Anna régi barátként üdvözölte a kolléganőjét, és hamar kiderült az, hogy Balogh Anna minden szerepbe nagyon beleadja magát, így van ez Bárány Timike karakterével is. A temperamentumos figura szövegét néha éjszaka tanulta, hogy másnap forgathasson, annyiszor kellett a járvány miatt variálni a munkabeosztáson. Egyetlen dologra a színésznő a nagy pörgésben is mindig figyel, ez pedig, hogy a lányára elég ideje jusson.

Néhány képet is mutatott Balogh Anna a lányáról: 

Liza, Balogh Anna kislánya
Megnézem
Összes kép (3)

„Liza öt és fél éves” – mondta büszkén a színésznő, akit annak ellenére megkörnyékeznek a férfiak, hogy már tíz éve él együtt a férjével.

A Keresztanyu sztárjai: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top