nlc.hu
Sztárok

Gálvölgyi János és Hernádi Judit kapcsolata idlli

Végre újra együtt Gálvölgyi János és Hernádi Judit! Ez a kapcsolat kiállta az idő próbáját

Újra együtt forgatott Hernádi Judit és Gálvölgyi János, akikről el lehet mondani: nem csak a színpadon nagyszerű páros.

Nem csak a színpadon, de a magánéletben is működik köztük az összhang és erről a kapcsolatról Hernádi Judit és Gálvölgyi János is csak jót tud mondani. 

„Hernádival fura kapcsolatunk van, miatta inkább nem mondom, hány éve ismerjük egymást. (nevet) Hosszú éveken keresztül egy házban laktunk, jöttünk-mentünk egymás mellett, »kolléga-kolléga«. Sokat tévéztünk együtt, de végül a színház hozott minket közel egymáshoz. Ő az a kolléganőm, akivel olyan kapcsolatban vagyok, hogyha bármi problémám van, felhívhatom, elmondhatom neki, tanácsot kérhetek tőle és számíthatok rá. És persze ő is rám. Ha létezik férfi-nő barátság a szakmában, a miénk biztosan az” – mesélte nekünk Gálvölgyi János a Nők az életemben sorozatunkban

Hernádi Judit és Gálvölgyi János 2007-ben
Megnézem
Összes kép (6)

 

A színész korábban már elmesélte, hogy annak idején ugyanabban a Szemere utcai házban laktak, többször is látták egymást, de először egy liftben kezdtek beszélgetni egymással. János akkor már a karrierje elején járt és egyre többen ismerték fel az utcán.

„Elmeséltem Jánosnak, hogy én is színész leszek” – mesélte Judit a Story magazinnak adott korábbi interjúban, aki abban az időben már a főiskolára járt. A színésznő első szakmai sikereinek már Gálvölgyi is részese volt. A párost számtalanszor láttuk már együtt színdarabokban, kabaré-előadásokban, filmekben, hallhattuk őket rádióban, és arra már ők sem emlékeznek, melyik volt az első közös munkájuk. Az biztos: rengetegszer váltottak csókot a színpadon, de ők valóban csak igaz barátként tekintettek egymásra, így ennél több intimitás köztük sosem volt. 

„Emberileg más a viszonyunk, mint a többi kollégával. Nagyon sok kiváló partnerem volt, van és – remélem – lesz is, de Juci valamiért egészen különleges. Mi mindenről szót tudunk váltani, nem csak a színházról. Amikor megtudtam például, hogy Kossuth-díjat kapok, a családom után őt hívtam rögtön” – mesélte az interjúban Gálvölgyi, és Hernádi szerint abszolút egy rugóra jár az agyuk, gyakran kérnek tanácsot egymástól, még akkor is, ha tudják előre a választ. 

Gálvölgyi János és Hernádi Judit a Keresztanyu című sorozatban

Gálvölgyi János és Hernádi Judit a Keresztanyu című sorozatban

„Hasonlóképpen gondolkodunk, ugyanarra vágyunk. A humorhoz is nagyjából ugyanúgy viszonyulunk. Nagyon ritkán, ha szívből felnevetünk, ugyanazokon szoktunk derülni” – mesélte korábban a színésznő. Gálvölgyi és Hernádi gyakran beszélnek egymással, az ünnepeket is számon tartják, gyerekeik azonban nem ápolnak olyan szoros kapcsolatot, mint ők, mert a színésznő a lánya születése után költözött el a Szemere utcából.

Mindez átjön a két színész közös játékán is, és könnyű őket régi szerelmespárként elképzelni, ahogy a Keresztanyuban is. 

Gálvölgyi János és Hernádi Judit a Keresztanyu forgatásán: 

mmm

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top