nlc.hu
Sztárok

Xantus Barbara kirobbanó formában van a szakítás után

Fantasztikusan néz ki Xantus Barbara, akit nem viselt meg a szakítás

Nem búslakodik Xantus Barbara, hogy véget ért a párkapcsolata, bár azt elismeri, ő hosszabb távra tervezett.

Még a járvány elején talált rá a szerelem Xantus Barbarára, aki akkor boldogan mesélt nekünk a kapcsolatáról. A színésznő azonban a napokban elárulta, időközben szakított. Ma a Reggeliben egyáltalán nem tűnt emiatt letörtnek. 

Xantus Barbarát nem viselte meg a szakítás

Xantus Barbarát nem viselte meg a szakítás

„Miért lennék szomorú? Erről nincs mit beszélni.Volt egy pár hónapos fellángolás, és utána be merted vallani, hogy ez nem az, amit akartál. (…) Utálom a rövid távú kapcsolatokat, őszintén szólva nem erre készültem. Arra senki nem mer felesküdni, hogy akkor ő lesz az igazi, de ha valaki megígéri, hogy három hónapig csodás lesz, akkor úgy gondoltam, vágjunk bele. Erre így történt, és ez nem volt jó, mert három hónap jó és utána körülbelül három hónapig nem jó, így meg minek?” – mesélte az 53 éves színésznő. 

Lakatos Márk tapasztalata szerint mindig az utolsó hónapokért kár, amikor már rossz egy kapcsolat, Szabó Zsófi egyetértett, annyival egészítette ki: ez kinek hónap, kinek év. 

„Ha már szakítások, akkor azzal a színházzal is szakítottam, amelyik a pandémia alatt cserben hagyott” – mesélt tovább Barbara, aki tavaly vette át az SZFE diákjaként a diplomáját és a képzés során rájött, hogy szeretne most már új típusú feladatokban bizonyítani. Rájött, hogy tud drámai szerepeben is jól teljesíteni, képes átváltozni, zenész és nem zenész darabokban is megállja a helyét, és most már magabiztosan tudja, mit keres. 

„A pandémia miatt én senkit sem kárhoztatok, az én színházvezetésemtől csak a jó szót nem kaptam meg, nem anyagi támogatásról beszélek, mert az érthető, hogy kaphattuk meg. És nem a pandémia volt az ok, de ott jöttem rá, hogy én már három éve nem vagyok jól a bőrömben. Amikor ezt bevallod magadnak, ahogy a fiúval kapcsolatban is, akkor még picit próbálsz tenni a dologért, mert mindent meg kell tenni, hiszen nem egy használt telefonról beszélünk, hanem egy klafa munkahelyről és egy jó pasiról beszélünk, és amikor hiába teszel meg mindent, ez nem egy egyfülű kosár, hanem egy kétfülű kosár a munkahelyed is és az életed is.”

Jelenleg élvezi, hogy a Dunakanyarban található otthonában kezdeményezett kultterasz olyan kedvező fogadtatást kapott, hogy most már kinőtték a harminc fős teraszát, és boldog, amiért van igénye az embereknek a zenére, beszélgetésekre, színházi előadásokra. 

Szakítás után: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top