nlc.hu
Sztárok

2020 szakításai

A szerelemnek múlnia kell! Sztárok, akik 2020-ban szakítottak

2020 sem telt el szakítások nélkül. Megnéztük, kik lettek idén hosszabb-rövidebb időre szinglik.

Sorra vettük, kik azok a magyar és külföldi hírességek, akiknek a 2020-as évben zátonyra futott a kapcsolata, házassága.

Osvárt Andrea

A Dancing with the Stars alatt szakított Osvárt Andrea a párjával. „Van az a pont, amikor rájössz, hogy nem a másikat, hanem magadat nem szereted a kapcsolatban. Amikor előbbre helyezzük a másikat önmagunknál, az egy tudatalatti önpusztító folyamat és rossz irány. Aztán jött egy pillanat, amikor erre ráébredtem, és megtettem, amit kellett” – nyilatkozta korábban a színésznő.

Sánta László és Juliska

Zátonyra futott 6 év után Sánta László színművész és 11 évvel fiatalabb felesége, Sánta-Széphalmi Júlia kapcsolata. A Konyhafőnök VIP-ben is szereplő, 39 éves színész és táncművész kedvese még a Madách Színház Mamma Mia! című előadásának próbái alatt szerettek egymásba, kisfiuk 4 évvel ezelőtt született.

Szakítások 2020-ban

A házaspárt 2 éve a Nyerő Párosban ismerhette meg az ország (Fotó: Smagpictures.com / RTL Klub / Sajtóklub)

Curtis és Krisztike

A rapper egy őszinte posztban fogalmazta meg még augusztusban, hogy különválnak gyermeke édesanyjával. „Nehéz ilyenkor a megfelelő szavakat használni, pontosan fogalmazni, mert egyrészt az ember szomorú és csalódott, ugyanakkor muszáj előre tekinteni, pozitívnak és erősnek maradni, hiszen a kisfiam semmiben nem szenvedhet hátrányt, az ő boldogsága és egészséges fejlődése a legfontosabb. Igen, Krisztivel úgy döntöttünk, hogy különválunk. Elmúlt a szerelem, van ilyen, de szeretjük, tiszteljük egymást” – fogalmazott Curtis, akire azóta már rátalált a szerelem.

Fluor Tomi

Hosszú bejegyzésben mesélte el a szomorú hírt Fluor Tomi, hogy szakítottak Sarkadi-Szabó Emesével. Ahogyan fogalmazott a posztban, egy érzékeny időszakot élnek meg, tele nehéz pillanatokkal, mégis szerették volna közölni a nyilvánossággal a hírt. „…sajnos a bulvár informátorai rákényszerítettek minket, hogy elmondjuk: A jelenlegi formában a kapcsolatunk a végéhez ért” – mondta nyár elején a zenész, aki párjával együtt az RTL Klub Nyerő Páros műsorában is szerepelt.

Elég érzékeny időt élünk most nagyon nehéz pillanatokkal és nem is szerettük volna még ezt közölni, de sajnos a bulvár "...

Közzétette: Fluor Tomi – 2020. június 25., csütörtök

Weisz Fanni

Weisz Fanni és Hajmásy Péter házassága hét év után ért véget. „Szerettük volna, ha Tőlünk tudjátok meg és nem össze-vissza az újságokból! Ezért kérünk Mindenkit, tartsátok tiszteletben ezt a dolgot és fogadjátok el, hogy egy ideig nem szeretnénk erről nyilatkozni, beszélni! Ezzel tudtok segíteni most Nekünk!” – írták korábban közösségi oldalaikon.

Nádai Anikó

Áprilisban szakított kedvesével Nádai Anikó, aminek okairól nem is szívesen beszélt. A Story magazinnak azonban annyit elárult, hogy belátták, más irányba halad az életük. „Elfoglaltak voltunk mindketten, és végül így alakult, erről nem is mondanék többet, a lényeg, hogy előre kell nézni, és ebben a jelenlegi helyzetben, ami mindenkit érint, egyébként is inkább egymásra figyelünk a fiammal és az anyukámmal… Eddig is sokat foglalkoztam a fiammal, de a jelenlegi helyzet még inkább rákényszerít, amit, bevallom, egyáltalán nem bánok. Legalább együtt van a család, az elmúlt hónapok nehézségei után most ezt próbálom értékelni a leginkább” – mondta Nádai Anikó.

Azóta Weisz Fannira rátalált a szerelem, Nádai Anikó exbarátja személyében. Sajtóértesülések szerint Anikó pedig Hajmásy Péterrel randizik.

Mary-Kate Olsen

Mary-Kate Olsen április 17-én adta be a válást New Yorkban, de mivel a járvány miatt szünetelt a bíróság, így kérvényezte a sürgősségi eljárást. A botrány egyik napról a másikra robbant ki, és sokáig senki nem tudta, mi áll a hirtelen szakítás hátterében. Egy közeli ismerős kiteregette a szennyest.

2020 nagy szakításai

Mary-Kate Olsen és Olivier Sarkozy (Fotó: Getty Images)

Oliviernek állítólag nem tetszett, hogy kevés időt töltenek együtt, mivel Mary-Kate Olsen rengeteget dolgozott. A legnagyobb ellentét azonban az volt, hogy a 35 éves színésznő gyereket szeretett volna, és mivel férjének már van kettő, nem akart még egyet.

Tóth Andi és Szabó Ádám

Lapinformációk szerint Tóth Andi és Szabó Ádám kapcsolatát a sok vita és a féltékenység tette tönkre. Tóth Andiék az elmúlt két évben többször szakítottak, majd újra egymásra találtak, de Andi ezúttal úgy érezte, itt a vége, el kell költöznie.

Szakítások 2020-ban

Viharos kapcsolata volt Tóth Andinak és Szabó Ádámnak (Fotó: smagpix/Nagy Zoltán)

Zséda

Zséda (Zsédenyi Adrienn) és férje 20 év után külön utakon folytatják az életüket. A 45 éves énekesnő és orvos párja több hónappal ezelőtt, még a télen tett pontot a kapcsolatuk végére, de szerették volna csendben elgyászolni a házasságukat, ezért a hír csak júniusban látott napvilágot.

2020 nagy válásai

Elfáradt Zséda és orvos férje kapcsolata (Fotó: Balogh Zoltán / MTI)

Demi Lovato

Pár hét randizás után összeköltöztek, aztán körülbelül ilyen gyorsasággal el is jegyezte egymást Demi Lovato és Max Ehrich, aki egy félmillió dolláros gyűrűvel kérte meg az énekesnő kezét. Ehrich-kel meglehetősen a nyilvánosság előtt élték meg kapcsolatukat, rengeteget posztoltak egymásról. Végül két hónapig sem jártak jegyben, máris szakítottak egymással. Ilyen ez a szerelem….

Sztárok akkor és most:

(Nyitókép: Getty)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top