nlc.hu
TV-sztárok

Szakított Tóth Andi és Szabó Ádám

Szétköltözött Tóth Andi és Szabó Ádám

A Blikk információi szerint véget ért Tóth Andi és Szabó Ádám kapcsolata, az énekesnő már el is költözött volt kedvesétől.

Lapinformációk szerint Tóth Andi és Szabó Ádám kapcsolatát a sok vita és a féltékenység tette tönkre. Tóth Andiék az elmúlt két évben többször szakítottak, majd újra egymásra találtak, de a Blikk úgy tudja, hogy Andi két hónappal ezelőtt úgy érezte, itt a vége, el kell költöznie.

Szakított Tóth Andi és Szabó Ádám

Viharos kapcsolata volt Tóth Andinak és Szabó Ádámnak. (Fotó: smagpix/Nagy Zoltán)

“Ádám családjánál laktak, volt egy külön kis házrészük, onnan ment el Andi, már saját albérletében lakik és egyre jobban van. Nehezen hozta meg a döntést, hogy pontot tesz a kapcsolat végére, de muszáj volt. Korábban is sok vita volt köztük, Ádám sokszor volt féltékeny, de Andi sem tett lakatot a szájára, ha valami nem tetszett neki. Heves, igazi olaszos kapcsolat volt az övék nagy összeveszésekkel és még nagyobb békülésekkel” – mondta egy neve elhallgatását kérő személy.

Tóth Andi és Szabó Ádám nem nyilatkozott az üggyel kapcsolatban.

Tóth Andi fotóira mindig kíváncsiak a rajongói: 

(Nyitó kép: smagpix/Nagy Zoltán)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top