nlc.hu
Sztárok

Tóth Andi elnapolta az esküvőjét

Tóth Andi: “Ádámmal elnapoltuk az esküvő kérdést, de persze nem tettünk le róla”

A huszonegy éves énekesnő december óta nem látta Romániában élő édesanyját, és úgy tűnik, még mindig várnia kell a találkozásra. Tóth Andi sok mindent megváltoztatott a karantén idején, többek között kialakította a B tervét, ha nem lesznek koncertek, akkor is meg tudjon élni. Szabó Ádámmal való kapcsolatáról, a bezártságról és édesanyja hiányáról az nlc-nek mesélt.

Hogyan éltétek meg a koronavírus alatti otthonlétet Ádámmal? 

Ádám nagyon aggódott a lemondott nyári koncertek miatt, én szerencsére nem. Mivel tizenöt éves korom óta berendezkedtem arra, hogy egyedül maradhatok bárhol és bármikor, ezért én nem estem kétségbe a pénzhiány miatt. Hálás voltam anyukámnak, aki megtanított korábban takarékoskodni. Ezáltal volt félretett pénzem, amire nagy szükség volt és van is. Szerencsére a higgadtságomat átragasztottam Ádámra is, ezáltal most már ő is lazábban kezeli a dolgokat. Hamar átlendült a történteken és megpróbálta a javára fordítani a karantént. Képezte magát, dalokat írt. És persze többet volt időm sütni-főzni, rengeteget ettünk.A kapcsolatunk nem változott semmit, ugyanolyan szerelmesek vagyunk, mint korábban. Napközben csináltuk a saját dolgainkat, de az este a miénk volt. Viták nálunk mindig csak percekig tartanak, akkor is csak dobálózunk a szavakkal, nem gondoljuk komolyan. De ettől olyan jó a kapcsolatunk, nagyon szeretjük egymást. A családja is könnyen elfogadott, aminek nagyon örülök. Ádám szülei nagyon rendes emberek, akik bármikor segítenek nekünk bármiben.

Tóth Andi elhalasztotta az esküvőjét

Tóth Andi és Szabó Ádám (Fotó: Nagy Zoltán)

Nemrég eljegyzésről beszéltetek, most hogy álltok a házasság kérdéssel?

Sajnos, tervezni egyelőre nem tudunk, a karantén miatt rengeteg esküvő maradt el. Ezért úgy gondoljuk, hogy ezen nincs is mit agyalni. Elnapoltuk ezt a kérdést, de persze nem tettünk le róla. Sőt. Nagyon családcentrikus vagyok, vágyom már arra, hogy édesanya legyek, de nem sürget az idő. Huszonegy éves vagyok, nem késtem még le semmiről. Most fontosabbnak tartom, hogy elindítsak az életemben egy B tervet, egy olyan vállalkozást, ami akkor is működik, ha nincs fellépés.

Mit szólt ahhoz Ádám, hogy mást is szeretnél csinálni, mint az éneklés?

Nem lepődött meg rajta, és azt mondta csináljam. Látja mennyire lelkes vagyok, nem hátráltatna semmiben. Azt is tudja, hogy mögöttem nincs semmilyen stabil anyagi háttér, mindent magamnak kell előteremtenem, ezért sem szól ebbe bele. De ez így van jól.

Mik a terveid?

Az egyik legjobb barátnőmmel az egész karantént arra használtuk fel, hogy kialakítsuk a stratégiánkat, és arról ötleteltünk, hogyan lehetne és miként megvalósítani a vágyainkat. Arra gondoltunk, hogy beszélgetős összejöveteleket szervezünk majd és bárki mesélhet bármiről, ami a lelkét nyomja. A lényeg, hogy összehozzuk az embereket. Az otthonlét rengeteget beszélgettünk arról a barátnőmmel, hogy miért kaphatta ezt az otthonlétet a világ? Nekem az a véleményem, hogy nem véletlenül történt. Azt sugallja, hogy ébredjen fel mindenki, még jobban értékelnünk kell az emberi kapcsolatokat. Ezért is döntöttünk úgy, hogy egy csajos vállalkozást csinálunk, ahol tabuk nélkül őszintén beszélgethetünk bárkikkel. Járhatjuk az országot, tarthatunk összejöveteleket, majd meglátjuk, mit hoz a jövő.

Tóth Andi a Válótársak sztárja

Tóth Andi a Válótársakban (Fotó: RTL Klub)

Gondolom az is nehéz volt számodra, hogy édesanyád Romániában volt a koronavírus kirobbanásakor.

Sajnos, december óta nem láttam őt és most úgy tűnik, hogy a találkozásunk még mindig várat magára. Borzasztó volt elviselni, hogy nem rohanhatok hozzá és nem láthatom őt. Azt az embert, aki a legfontosabb a számomra. Naponta beszélünk videotelefonon, és minden nap hálásak vagyunk, hogy ilyen fejlett a technika. Már megszoktuk ezt a helyzetet, de alig várjuk, hogy megölelhessük egymást. Romániába nem könnyű most bejutni, pláne kocsival, még várnom kell egy kicsit. Azon pedig már most gondolkozom, milyen ajándékot vigyek majd neki. Meg akarom lepni valamivel, ami emlékezetes marad számára.

Biztosan nagyon aggódtál és féltetted anyukádat a vírustól.

Igen, és a nagymamámat is, aki folyton úton van. Hiába mondtuk neki, hogy ne menjen sehová, ő szeretett volna leugrani a boltba, vagy a templomba. Aztán anyukám a sarkára állt és szó szerint bezárta a házba. Azt mondta neki, hogy ezzel tudja megvédeni őt a vírustól. Szerencsére végül a nagymamám is belátta, hogy otthon a helye, és azóta ritkán mozdul ki otthonról.

Hogyan állnak most a fellépéseitek? Hogyan látod a jövőt az énekesi pályán?

Teljesen lemondtak mindent, ami nyári volt. Most abban reménykedünk, hogy szeptemberre talán egy-kettő megtartható lesz. Bármelyik nap jöhet egy telefon, hogy menjünk, amit már iszonyatosan várok. Bízom benne, hogy minden visszaáll a régi kerékvágásba nemsokára. Nagyon hiányzik a közönség, és a mikrofon. Szerintem az első fellépésemen ezerszer bejárom majd az egész színpadot, annyira fogok örülni a visszatérésnek. Egyébként nem hagytuk el magunkat, Ádám folyamatosan dolgozott és én is képeztem a hangomat. Állandóan énekeltem hol a fürdőkádban, hol este főzés közben. Betettem egy karaokét és daloltam. Nagyon élveztem.

Az alakod miatt nem aggódtál?

De igen. Az első hetekben olyannyira sokat nasiztam, hogy éreztem, ebből baj lesz. Felszaladtak a kilók, mert nem mozogtam. Aztán megbeszéltem magammal, hogy nem változhat meg a külsőm, hiszen bármikor jöhet egy fellépés, és milyen lenne, ha nem ugyanaz a Tóth Andi állna színpadra, mint korábban. Elkezdtem napi szinten edzeni újra, és amióta kinyitottak a konditermek, oda is lejárok. Egyébként is intenzíven szoktam edzeni, járok bokszolni, ami tökéletesen ellazít. Ki tudom magamból adni az összes feszültséget és a boksz után egész nap nyugalom van rajtam. Most is épp egy edzésről jövök.

Tóth Andi boxszal tartja formában magát

Tóth Andi boxedzéssel tartja formában magát (Fotó: Nagy Zoltán)

Az étkezéseden is változtattál?

Egy éve kellett drasztikusan változtatnom, mivel súlyos glutén-és laktózallergiám lett. Először nem vettem komolyan, úgy gondoltam, majd elmúlik. Szeleburdi vagyok és képes vagyok össze-vissza enni. Ráadásul imádom a tésztákat, ami nem tett jót az allergiámnak. Időről időre rosszabbodott az állapotom és súlyos gyomorproblémáim lettek. Azóta lecseréltem szinte mindent a konyhában és megpróbálok mindent mentesen főzni. Ez egyébként nem rossz dolog, mert nagyon jót tett a szervezetemnek. Egészségesebben étkezem, nem puffaszt semmilyen étel és nem is hízok el. A bőrömön is látszik a változás, pont a napokban néztem a tükörbe, hogy mennyit változott az arcom, mióta mindenmentesen főzök.

Akkor most elégedett vagy a külsőddel?

Most ötvenhárom és ötvenöt kiló között mozgok, ami nekem ideális. Elégedett vagyok magammal, bár néha észreveszek a tükörben egy-egy kis hibát magamon, de akkor arra rádolgozok. Ha például nem elég feszes a popsim, akkor több fenékgyakorlatot csinálok rá. Többet edzek és kész. Most még alakítható vagyok, és ezt ki is használom.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Working on the summer body 💁🏽‍♀️ #summerbodyinprogress #fitgirl #white #brunette

Tóth Andi (@tothandi.andee) által megosztott bejegyzés,

Bár még csak huszonegy éves vagy, hogy állsz a szépségápolással?

Van egy sminkes barátnőm, aki folyamatosan nyaggat, hogy figyeljek az arcápolásra. Mindig felhívja a figyelmemet arra, hogy használjak maszkokat, radírozzam a bőrömet. Amit a legjobban megtanultam tőle, hogy soha ne feküdjek le sminkben, mert nagyon rosszat teszek a bőrömnek. Ezt mindig betartom. Figyelek arra is, hogy minden este használjak éjszakai krémet, ami regenerálja bőrömet. Tudom, hogy még fiatal vagyok, de elővigyázatos.

Tóth Andi fotóira mindig kíváncsiak a rajongói: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top