nlc.hu
Sztárok

Szakított Nagy Kata

7 év után szakított a Jóban Rosszban sztárja, Nagy Kata

Nagy Katalin a közösségi oldalán írt a szakításról.

Nagy Katalin a Jóban Rosszban egyik legszexibb szereplője, ám sokak nagy bánatára foglalt volt a szíve. Egészen idáig, hiszen az új év első napján a közösségi oldalán írt arról, hogy hét együtt töltött év után szakítottak a párjával, Gergővel – 2021-et már egyedül kezdte meg. Nemrég még esküvőre készültek, egyelőre nem tudni, mi áll az elválás hátterében, ám ahogy írja, ha már készen áll rá, beszélni fog róla.

„Nem szeretnék kisregényt írni arról, hogy mennyire pocsék volt ez az év, mert ahogy senki mást – engem sem kímélt. Fontos embereket veszítettem el és majdnem hét év és eljegyzés után egyedül kezdem meg a 2021-et, bízva abban, hogy mindennek oka van és hogy a megfelelő döntést hoztuk meg. Már egy ideje mintha megéreztétek volna, mert rengeteg üzenetet kaptam ezzel kapcsolatban, és mivel kedvesen, figyelemmel követitek a mindennapjaimat, úgy érzem annyival tartozom, hogy elmondjam nektek, mi történt, viszont kérlek, tartsátok tiszteletben, hogy nem állok még készen arra, hogy beszéljek erről. Egyelőre csak bízni tudok abban, hogy sok új dolog és boldogság vár rám ezután a borzasztó év után és ugyanezt kívánom nektek is” – írta az Instagram-oldalán Nagy Katalin.

Sztárszakítások 2020-ban:

nagy kata jr

Nagy Kata (Fotó: Instagram)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top