nlc.hu
Egészség
A Nagy Ő: Fanni 8 kilót fogyott

A Nagy Ő: Fanni 8 kilót fogyott a forgatás végére

A célegyenesben ért véget Fanni kalandja A Nagy Ő-ben.

Bár sokáig úgy tűnt, Fanni a döntőig menetel Tóth Dávid mellett, az utolsó körben búcsút intett neki az olimpikon. A 29 éves édesanya meglepődött, hogy helyette a 24 éves Laurát tartja versenyben a sportoló, véleménye szerint egy felnőtt emberhez képest ez egy gyerekes döntés. Fanni a kiesése után elárulta, nagyon nehéz időszakot hagyott maga mögött, 8 kilót fogyott a forgatások alatt.

a nagy ő fanni

Fanni 8 kilót fogyott (Fotó: TV2)

„Teljesen kikészült a gyomrom. Nem tudtam enni, se inni. A műsor alatt nyolc kilót fogytam. Pedig mindent megkaptunk, de sokszor annyira izgultam, vagy annyira siettem, hogy nem tudtam enni. Azért érzelmileg is megterhelő volt” – mondta a lapnak Szatmári Fanni, aki szerint a gyereke miatt nem őt választotta Dávid. 

„Szerintem a gyerek riasztotta el. Én egy ízig-vérig anya és nő vagyok, akiben van kihívás és felelősség is, hiszen van egy gyerekem. Picit megijedt, hiába mondta azt, hogy nem. De nincs ezzel baj, mert nem mindenki van erre felkészülve. Emiatt egy percig se haragudtam rá” – részletezte.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top