nlc.hu
Sztárok

A Nagy Ő: Fanni megijesztette a viselkedésével Tóth Dávidot

A Nagy Ő: Fanni megijesztette a viselkedésével Tóth Dávidot, de csókkal békültek ki

Fanninak nem tetszett, hogy Laurát előbbre sorolta a sportoló.

Pár nappal ezelőtt volt egy Rózsaceremónia A Nagy Ő-ben, ahol Tóth Dávid az első rózsát a nemrég érkezett Laurának adta, kiemelve azt, hogy ez jelentőséggel bír és ő az a lány, aki a legközelebb került a szívéhez, ráadásul rövid idő alatt. Ezt a többi lány nehezményezte, Evelin és Fanni be is szóltak a kajakosnak, aki tisztázni szerette volna ezt, de utóbbi hölgy faképnél hagyta. Később egy vacsorára invitálta őt Dávid, ahol többek között erről is beszéltek.

Azért álltam fel, mert azt hittem, hogy akkor ez így eldőlt számodra

– mondta Fanni, amire Dávid reagált is. „Pedig még nem dőlt el, még nem választottam, sőt, nagyon sokan közel állnak a szívemhez és nem vagyok egyszerű helyzetben. (…) Ma este is Rózsaceremónia és azokkal a lányokkal szeretnék továbbmenni, akik tényleg közel állnak hozzá” – mondta az olimpikon, aki azt is elárulta, hogy feszültséget érez Fanniban és szerinte túlreagálta a helyzetet.

„Az ilyen viselkedéssel eltolsz magadtól. Pont azt mondtam neked is, hogy akkor, ott úgy éreztem, hogy Laura áll hozzám a legközelebb, de még nem döntöttem. Azért is vagyunk itt, hogy tisztázzuk” – mondta.

fanni és dávid nagy ő

Fanni és Dávid megbeszélték a nézeteltérést (Fotó: TV2)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top