nlc.hu
Egészség

Idős iráni erős immunrendszerrel

Megdöbbentek a tudósok a 87 éves férfin, aki dögökön él és 67 éve nem mosakszik

Amou Jaji 65 éve nem mosakszik, mert az szerinte balszerencsét okoz. Nincs is sok barátja.

Hüledeznek az iráni tudósok a 87 éves Amou Jaji kapcsán. Az idős férfi annak ellenére jó egészségi állapotban van, hogy 67 éve felhagyott a fürdéssel és rendszeresen dögöt eszik. A LadBible cikke szerint Amou azért hagyott fel a fürdéssel, mert a fejébe vette, hogy a tisztálkodás balszerencsét hoz és megöli őt.

Amou Jaji, a világ lekoszosabb embere (Fotó: Youtube)

Amou Jaji, a világ legkoszosabb embere (Fotó: Youtube)

Persze, ez a döntése más következményekkel is jár, például nehezen talál barátokat. Az sem segített a társas kapcsolatainak alakulásán, hogy elhullott állatok tetemeiből fogyaszt és rendszeresen szívja trágyával töltött pipáját is.

Az idős férfit most orvosok vizsgálták meg és kiderült, nincs megfertőződve, sem súlyos betegsége, sőt, kimondottan egészséges. Dr. Gholamreza Molavi, a parazitológia docense vizsgálta meg Amout. A professzor azt gyanítja, hogy a férfinak azért sikerült ennyire egészségesnek maradnia, mert étrendjének és életmódjának köszönhetően rendkívül erős immunrendszert fejlesztett ki.

Amou Jaji igyekszik képben lenni a világpolitikával és hosszan tud beszélni a francia és az orosz forradalomról is.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top