Egészség

Természetes segítség, hogy kiszabadulj az állandó aggodalom rabságából! (x)

Sokan nem tudnak kiszakadni az állandó aggodalom börtönéből. Bármilyen apró dolog újra beindítja a gondolatok és képek láncolatát, amelyek egyre katasztrofálisabb és egyre valószínűtlenebb irányba fejlődhetnek. Az aggódás befészkelte magát a tudatunkba, és úgy érezzük, hogy már régóta ő irányít – éjjel és nappal! Ha állandósul a belső nyugtalanság, szükségünk van megoldásra.

Természetes segítség, hogy kiszabadulj az állandó aggodalom rabságából! (x)

A Lavekan lágy kapszula gyógyszerkészítmény enyhíti a folyamatos aggodalmat, oldja a feszültséget, emellett segít az ellazu­lásban, így a pihentető alvásban is. A Lavekan hatóanyaga a Lavandula angustifolia növényből speciális eljárással előállított standardizált levendulaolaj kivonat, a WS® 1265 – más levendulakészítmények ezt a speciális kivonatot nem tartalmazzák. A felnőttek és 12 évnél idősebb serdülők számára javasolt napi 1 Lavekan kapszula rendkívül jól tolerálható és hosszú távon is szedhető, nem szedatív és biztonságosan alkalmazható egyéb gyógyszerek mellett is. A Lavekan recept nélkül kapható a gyógyszertárakban!

Természetes segítség, hogy kiszabadulj az állandó aggodalom rabságából! (x)

S-054-lavekan-PR cikk-2021-may

A járvány hozadéka az állandó aggodalom, feszültség és nyugtalan alvás - létezik természetes segítség! (x)

 

 

 

Schwabe Hungary Kft.
1117 Budapest, Fehérvári út 50-52.
+36-1-431-89-34, info@schwabe.hu
Tudj meg többet: schwabe.hu

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top