nlc.hu
Egészség

Rácz-Gyuricza Dóra sok támadást kap alakja miatt

Szülés utáni alakja miatt támadják Rácz Jenő feleségét, Gyuricza Dórát

Plasztikával vádolják a fiatal anyukát.

Gyuricza Dóra egy hónapja adott életet Rácz Jenővel közös kislányuknak, Kamillának. A kicsi a koraszülés miatt császármetszéssel jött a világra, pedig Dóri szeretett volna természetes úton szülni. Azóta a szülők több képet is megosztottak a kicsiről, és saját magukról is

gyuricza dóra

Gyuricza Dóra (Fotó: Instagram)

Dóri a napokban posztolt egy képet, amelyen egy fekete overallt visel, és jól látszik, hogy bombaformában van, annak ellenére, hogy pár hete szült. Ezt követően egy kérdezz-feleleket indított az Instagram-oldalán, ahol jöttek is a kérdések, hogy mi a titka csodás alakjának. Itt mesélte el, hogy kapja rendesen a támadásokat.

„Kilenc hónapon keresztül a testem egyre csak növekedett és egy emberi lényt készített éppen, úgyhogy ez nem megy egyről a kettőre. Erre magamat is sokszor emlékeztetni kell – írta az anyuka és hozzátette: – Jött egy pár komment a legújabb képem alá, hogy azért vagyok ilyen jó formában, mert egy plasztikai műtét során eltávolíttattam a hasamat. Igen… két szoptatás között levágattam.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top