nlc.hu
Egészség

9-szer elvetélt Sharon Stone

Kilencszer vetélt el Sharon Stone, mire örökbe fogadott

Instagramon fejtette ki, mennyire nem engedik a nőknek, hogy beszéljenek a vetéléseikről.

Már kilencszer elvetélt Sharon Stone, amikor eldöntötte, örökbe fogadással lesz anya. Ezt szinte mellesleg, egy Instagram-kommentben osztotta meg a világgal, amelyet a People magazin egyik posztja alá írt – írja a 24.hu. Az újság címlapján Peta Murgatroyd ausztrál táncosnő szerepelt a férjével, a lapban három vetéléséről mesélt. A színésznő kommentjében arról írt, milyen érzelmi megrázkódtatást jelent elveszíteni egy magzatot. Mint írta, a nők számára nincs felület, ahol ezt az érzés megvitathatják.

Kilenc gyermeket vesztettem el vetélés miatt. Ez nem kis dolog, sem testileg, sem lelkileg, mégis azt éreztetik velünk, hogy egyedül és titokban kell elviselnünk ezt a fájdalmat, sőt még a kudarc érzését is belénk táplálják emiatt, ahelyett, hogy együttérzést kapnánk. Az, hogy a női jólét és egészség a férfiközpontú ideológia gondjaira van bízva egyszerre jelent hanyagságot, tudatlanságot és erőszakos elnyomást.

Sharon Stone

LFotó: Axelle/Bauer-Griffin/FilmMagic

A 64 éves Stone-nak három fia van, akiket a sikertelen terhességek után fogadott örökbe. Nemrég 11 hónaposan elhunyt unokaöccse, River William Stone.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top