nlc.hu
Egészség

A kórházból jelentkezett az óriáskerékből kizuhant fiatal

Videón jelentkezett a fiatal, aki kiesett az óriáskerékből a Balaton Soundon

A kórházi ágyáról jelentkezett be a fiatalember, aki a Balaton Sound fesztiválon 15-20 méter magasról kiesett az óriáskerékből.
Rendőr fotózza a Balaton Soundon felállított óriáskereket, miután kizuhant belőle egy fiatal

Mint arról beszámoltunk, lezuhant az óriáskerékről egy fiatal férfi a Balaton Sound fesztiválon Zamárdiban. Súlyos koponya-, gerinc- és belső sérüléseket szenvedett, helyszíni ellátása után azonnal sürgősségi osztályra szállították.

A szemtanúk szerint a fiatalember egyedül szállt be a fesztivál területén működő óriáskerék egyik gondolájába, majd menet közben átmászott a magas védőkorlát feletti keskeny résen, és onnan leesett.

A lezuhant fiatal most a kórházból jelentkezett egy YouTube-ra feltöltött videóval, amelyet a 444 vett észre. „Sziasztok, Antal Áron vagyok, és biztos sokan hallottatok arról, hogy a Balaton Soundon kizuhant egy fiatal az óriáskerékből. Ez úgy történt, hogy én voltam sajnos” – kezdi a videóban.

Elmondta, hogy 15-20 méter magasról zuhant ki, és egy fa tompította az érkezését. Mindez éjfél körül történt, a mentők Kaposvárra vitték, ahol gerincműtéten esett át, a csigolyáját kellett operálni. Utána intenzív osztályra került.

Egy hete most már kórházban vagyok, de elégedett vagyok vele, nincsen semmi problémám… Hát van, de a legjobbakat kihozzuk belőle

– fogalmazott a fiatal a kórházi ágyán fekve, és azt ígérte, hogy további videókban is beszámol majd az állapotáról.

(Kiemelt kép: Police.hu)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top