nlc.hu
Egészség

Rendőri intézkedés közben halt meg egy férfi

Rendőri intézkedés közben halt meg egy férfi Budapesten

A zavart férfi késsel a kezében őrjöngött, betört egy kirakatot, majd a rendőri intézkedés közben rosszul lett és meghalt.

Rendőri intézkedés közben rosszul lett és meghalt egy férfi Budapesten pénteken. A rendőrök megpróbálták újraéleszteni, mentőt is hívtak, de a férfi a helyszínen életét vesztette – közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a Police.hu oldalon.

A közlemény szerint pénteken 12 óra 32 perckor érkezett bejelentés a rendőrséghez arról, hogy a budapesti VIII. kerületi Baross utcában egy férfi késsel a kezében őrjöng, és betört egy kirakatot. A járőrök igazoltatni próbálták a láthatóan zavart, korábban késsel fenyegetőző embert, majd megbilincselték.

A rendőrség tájékoztatása szerint az intézkedés közben a 30 éves férfi rosszul lett. A rendőrök megkezdték az újraélesztését, amit a mentők folytattak, de már nem lehetett megmenteni az életét.

Rendõrségi helyszínelõ sátor Budapesten, a VIII. kerületi Baross utcában, ahol rendõri intézkedés közben rosszul lett, és meghalt egy férfi 2022. július 15-én

Rendőrségi helyszínelő sátor Budapesten, a VIII. kerületi Baross utcában, ahol rendőri intézkedés közben rosszul lett, és meghalt egy férfi 2022. július 15-én (Fotó: MTI/Mihádák Zoltán)

A rendelkezésre álló adatok szerint az intézkedés arányos, jogszerű és szakszerű volt, a haláleset nem áll összefüggésben a rendőri intézkedéssel – tették hozzá. A férfi fél órával korábban autóval három gépkocsit összetört a VI. kerületben.

(MTI)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top