nlc.hu
Egészség

Nagyon lefogyott Tápai Szabina

„Ne fogyjál többet!” – aggódnak a követői Tápai Szabináért

Megmagyarázta az exsportoló, influenszer, mi áll a háttérben.

Úgy lefogyott Tápai Szabina, hogy saját rajongói is alig ismernek rá – írja a Bors az exportló, influenszer legfrissebb posztjára hivatkozva. A háromgyermekes celebanyuka ugyanis egy bikinis fotóval (a fotót ITT láthatod!) tudatta követőivel, hogy éppen napozik és limonádét iszogat, több kommentelő azonban inkább a fogyását firtatta. 

Tápai Szabina

Tápai Szabina 2019-ben a Fuss család, fuss! sport-realityben – Fotó: press.tv2.hu TV2 / / Central Médiacsoport / Central

A Szabina egy nagyon szép nő, de mondjuk pár kiló, ha lenne rajta meg ettől is jobban nézne ki”, “Úgy lefogytál , nem ismertem rád. Nem áll jól!”, “Ne fogyjál többet!” – olvasható a hozzászólások között.

Tápai Szabina azonban tisztázta, mi áll a fogyása mögött. Mint az egyik kommentelőnek írt válaszából kiderül, nem direkt fogyott, sőt nem is akar többet fogyni, valójában a szoptatás és a nem alvás áll a súlyvesztés hátterében.

Olvass még Tápai Szabináról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top