nlc.hu
Család

Kucseráék utolsó interjúja házaspárként

Tápai Szabina és Kucsera Gábor: „Utoljára szerepelünk együtt házaspárként”

A közelmúltban szétköltözést és megcsalást említő cikkek születtek róluk. Van-e ezeknek valóságalapja? A háromgyermekes házaspár most őszintén vallott.

Az utóbbi időben számos pletyka keringett arról, hogy zátonyra futott Tápai Szabina és Kucsera Gábor házassága, ám egy rövid nyilatkozatot leszámítva, ők egészen idáig nem reagáltak a hírek kapcsán. Most, a terveik szerint utoljára beszélnek a magánéletükről, a BEST magazinnak adtak közös interjút.

Tápai Szabina és Kucsera Gábor

Tápai Szabinának és Kucsera Gábornak jövőre lesz a 10. házassági évfordulója (Fotó: Smagpictures.com / TV2 / press.tv2.hu)

Kucsera Gábor elárulta, hogy jelenleg is otthon él, nem költözött el.

Korábban a járványhelyzet miatt előfordult, hogy átmenetileg az anyósomnál voltam, de néhány nap alatt minden visszatért a normális kerékvágásba, és hazajöttem

– mondta.

Arra a kérdésre, hogy tart-e még a házasságuk, A Farm VIP-ben is bizonyító Kucsera Gábor így válaszolt: „Tart, nem váltunk el, és a pletykákkal ellentétben még sosem szakítottunk az elmúlt 9 év alatt. A családi állapotunkat nem az tükrözi, hogy van-e rólunk friss közös kép az interneten. (…) A mostanában keringő pletykák hatására még inkább azt érezzük Szabinával, hogy nem szeretnénk a nyilvánosság elé tárni a magánéletünket. (…) Ez az utolsó interjú, amit a házasságunkkal és a családunkkal kapcsolatban adunk.

Tápai Szabina elmondása szerint külön-külön továbbra is fognak szerepelni, de együtt nagy valószínűséggel nem állnak már kamera elé. „Észrevettük, hogy nincs jó hatással a házasságunkra az, ha együtt veszünk részt különféle műsorokban. Olyan harsány stílust váltott ki belőlem az ilyesmi, amit Gábor nehezen viselt” – indokolta.

Nem titkolják, nem problémamentes a házasságuk. Most nem egymással, hanem egymásért küzdenek. 

Jelenleg is vannak problémáink, mélyen vagyunk, de tányérdobálás helyett megembereljük magunkat, és keressük a megoldást

– árulta el Kucsera, aki arra a kérdésre, hogy előfordulhat-e, hogy a gyerekeik érdekében inkább elengednék egymás kezét, a következőket mondta: „Igen, de továbbra is jó viszonyban maradnánk, intelligensen tudnánk kezelni a helyzetet. Viszont mi ezt a mélypontot házastársakként szeretnénk megoldani”.

A házaspár arra a híresztelésre is reagált, miszerint Sydney van den Bosch és Kucsera Gábor szemet vetett egymásra A Farm VIP forgatása alatt. „Annyi mindenkivel összehoztak már, hogy csak kacagni tudok az ilyen kitalált, kattintásvadász híreken” – mondta Kucsera.

Míg felesége a következőket nyilatkozta:

Elég sok mindent tudok a férjemről – hogy mit, azt megtartom magamnak –, mindent megbeszélünk. Amikor ezt a hírt hallottam, reakcióra se méltattam.

Bővebben a legfrissebb BEST magazinban!

BEST - címlap

Olvass még Tápai Szabináról és Kucsera Gáborról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top