nlc.hu
Sztárok

Tápai Szabina akkor és most

„A házasságunk igazi hullámvasút” – Tápai Szabina sosem kertel, púder nélkül mondja el véleményét a 35 éves, háromgyerekes édesanya

Tápai Szabina nemcsak a sportban remekelt, hanem a tévéműsorokban is ügyesen helyt áll, mindezt pedig remekül összehangolja az anyasággal.

A 35 éves Tápai Szabina 9 évesen kezdett el kézilabdázni.

2001-ben Kiskunhalasra került, majd 2002-től 2008-ig Székesfehérváron játszott, később pedig kézizett Vácon és a Vasasban is, de 2015-ben visszatért Székesfehérvárra. A magyar válogatottban ifjúsági EB-n bronzérmes, a főiskolás VB-n pedig ezüstérmes Szabina végül 2016-ban jelentette be, hogy visszavonul. Mint utólag kiderült, nem jött ki edzőjével, ezért döntött úgy, hogy elhagyja a pályát.  Szabina mindig is több lábon állt, a sport mellett a Kodolányi János Főiskolán tanult tovább kommunikáció és művelődésszervező szakon.

Tápai Szabina akkor és most

Kucsera Gábor és Tápai Szabina 5 évvel ezelőtt (Fotó: Réti Borbála/smagpix) és a házaspár napjainkban (Fotó: Nagy Zoltán/smagpix)

„A házasságunk igazi hullámvasút”

Tápai Szabina sosem tagadta, hogy Kucsera Gáborral való kapcsolata és házassága mennyire küzdelmes. A háromgyerekes anyuka igazi hullámvasútnak nevezte egy korábbi bejegyzésében.

„2013.06.28. – ez az esküvőnk dátuma. Hihetetlen, hogy repül az idő, bár ezt a legjobban a gyermekeinken látjuk. Túl a kritikus 3-5-7. éven. Küzdelmes kapcsolat és házasság a miénk, egyszer fent, egyszer lent, mint egy igazi hullámvasút! Ezt sosem titkoltuk. Én nem is hiszek abban, hogy mindig minden tökéletes. De így jó, 2 sportolónak, legalább van miért küzdeni… Boldog Évfordulót” – írja a közösségi oldalán Szabina, aki nemcsak a házasságával kapcsolatban, de bármilyen kérdésben őszintén válaszol követőinek. 

Tápai Szabina akkor és most

Szabina a Nagy duettben egy teljesen új oldalát mutatta meg még 2018-ban (Fotó: TV2 Sajtószoba)

Bence fiuk 2013 októberében, Milla lányuk 2018 novemberében jött világra, harmadik gyermekük pedig 2021. június 24-én született meg, és a Bella nevet kapta. 

Televíziós műsorokban is megmutatta magát

Szabina 2018-ban a Nagy duett hatodik évadában szerepelt, ahol profi partnere Takács Nikolas volt, és közösen nemcsak a zsűri, hanem a nézők tetszését is elnyerték, egészen a fináléig menetelve. A második helyen végző páros egyik produkciója a Macskák musical betétdala, az Elvisz Trén volt.  2019-ben a Fuss család, fuss! című műsorban Szabina az egyik család edzője volt.

Tápai Szabina akkor és most

Szabina a Fuss család, fuss! műsorban (Fotó: TV2 Sajtószoba)

2020-ban, a TV2 a saját fejlesztésű sztáros-főzős-reality elemekkel kevert műsorában, a Love Bistróban is láthattuk a Kucsera-Tápai párost, ahol nem kímélték egymást a közös főzések alkalmával sem.

Bomba anyuka

Tápai Szabina annyira szerencsés alkat, hogy előző szülései után is hamar bomba formába került, amit az élsporttal és a genetikával magyaráz. Mint mondja, számára ez egyáltalán nem fontos, jelenleg gyermekeire és családja boldogságára koncentrál.

„Sosem volt gondom azzal, hogy mikor hogyan alakul a testem. Visszanyeri-e az eredeti formáját? De nagyon szerencsés vagyok, eddig mindegyik terhességem után erőfeszítések nélkül mentek le a pluszkilók. Szerintem nem ez a természetes. Én hiszek abban, hogy ez nálam a több évnyi élsport és genetika is. De most sem ez számít, csak hogy 3 gyönyörűség anyukája lehetek” – mesélte korábban a Best magazinnak a volt kézilabdázó.

Sztárok, akik nekünk meséltek: 

(Nyitókép: TV2/Sajtószoba)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top