nlc.hu
Sztárok

Tápai Szabina bikiniben szülés után

Tápai Szabina elképesztően néz ki bikiniben 3 hónappal a szülés után

Tápai Szabina megmutatta, hogy néz ki három hónappal a szülés után.

Tápai Szabina világéletében vékony, de izmos testalkatú volt, a terhességei alatt is nagyon jó formában volt. Június 24-én hozta világra harmadik gyerekét és elmondása szerint itt meg is állnak, nem szeretnének több babát. Pár héttel a szülés után újra edzésbe állt, Dér Henivel sportol és hamar visszaszerezte a szülés előtti alakját – erről képet is posztolt, amit itt tudsz megnézni.

,,Pénteken lesz 3 hónapos a Bella. Ő a 3. gyerkőc, akit a testem kihordott, most pedig táplál, mert anyatejes baba. Igazából magamnak és az utókornak készültek a képek. De ma ebben a borongós időben feltettem a kérdést, hogy kíváncsiak vagytok e rá? Jelenleg 95%-ban igen. Így, hát itt van. Hozzáteszem, igyekeztem előnyös pózba vágni magam, bár lehet, hogy az S-es fürdőruha kissé korainak bizonyult. Ez vagyok én a 3. gyermekem születése után 3 hónappal. Mindenki máshogy alakul és mindenki úgy tökéletes ahol tart. Én most így szeretem magam” – írja közösségi oldalán az egykori kézilabdázó.

tápai szabina

Tápai Szabina (Fotó: Smag)

Sztárok szülés után:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top