nlc.hu
Sztárok

Gyerekkalandtábort indít Kucsera Gábor

Kalandtábort indít gyerekeknek Kucsera Gábor

A világbajnok kenust gyerekkori emlékei és a Farm VIP-s szereplése ihlették meg legújabb vállalkozása kitalálásakor.

Amikor Kucsera Gábor a Farm VIP-ben szerepelt, egy csomó gyerekkori emléke került elő. Az újra átélt vidéki munka adta számára az ötletet, hogy mi lenne, ha nomád körülmények között egy kalandtábort indítana gyerekeknek.

Egész nap a tehenészetben voltunk, megtanultuk, milyen az igazi munka és a felelősség. Amíg mások kutyát sétáltattak, addig én a disznókat vittem a legelőre, vagy ahogyan a helyiek hívják, a „laposra”

– emlékezett vissza Kucsera a régi szép időkre. A táborral az a célja, hogy kizökkentse a fiatalokat, akik szerinte túl sokat ülnek a számítógép előtt – írja a Bors.

Kucsera Gábor és Tápai Szabina egy tavalyi sajtóeseményen (fotó: Profimédia)

Kucsera Gábor és Tápai Szabina egy tavalyi sajtóeseményen (Fotó: Profimédia)

Elmondása szerint vidéken gyerekként olyan élményekben volt része, amiket kőbányai gyerekként nem élhetett volna át. Vidéki gyerekként sokkal több programra van lehetőség, és ebből szeretne ízelítőt adni a táborba jelentkező gyerekeknek. Ő fára mászott, csínyeken agyalt vagy épp a Tisza-parton fürdött gyerekként, és szeretné, hogy ebben nemcsak a táborozó gyerekek, hanem fia, Bence is részesüljön, aki szintén vele tart majd a táborba.

Igazi apás-fiú program lesz, ugyanis a lányok nem tudnak velünk tartani, hiszen Szabina nemrég adott életet a harmadik gyerekünknek. Kicsit kiszakadunk itthonról, és így neki is meg tudom mutatni azokat a csodás élményeket, amiket én is átéltem az ő korában.

Bencére amúgy is büszke, mert fia a karantén idején is inkább kint focizott a barátaival, és nem bent görnyedt a számítógép előtt.

Még egy kis Kucsera Gábor az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top