nlc.hu
Egészség

Pénisz alakú sírkövet kért a 99 éves nagymama

A nagyi utolsó kívánsága volt, hogy a sírköve pénisz alakú legyen

A 300 kilós masszív kőszobor ott áll Catarina Orduña Pérez sírjának tetején, és garantálja, hogy az asszonyról jóval a halála után is beszéljenek az emberek.
Szoboravatás

Catarina Orduña Pérez, vagy ahogy Mexikóban a helyiek ismerték, Doña Cata jó humorú, felvilágosult nő volt nagy családdal, aki egész életében életvidám volt, és csak 99 éves korában hunyt el még tavaly januárban. Az utolsó kívánsága az volt, hogy egy nagy, fallosz alakú sírkő díszítse a sírját, és a család úgy volt vele, hogyha a nagyi péniszt akar, akkor a nagyi péniszt fog kapni – írja a Daily Mail.

Bár Doña Cata mélyszegénységből jött, mindig azt tanította a családjának, hogy bármit elérhetnek az életben. Ez jó lecke volt, ugyanis az egyik unokájából például polgármester lett. Családtagjai szerint a pajzán humor mindig is közel állt hozzá, a családjára például gyakran használt egy helyi szlengszót, a verga-t, ami lefordítva nagyjából pöcsöt, lompost jelent. A 300 kilós álló farokszobrot elkészítő sírköves is profitált a megrendelésből, azóta többen is jelentkeztek nála fura alakú sírköveket kérve: egy kukás családja például azt szerette volna, ha a férfinek kukásautó alakú sírkövet farag.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top