nlc.hu
Egészség
Kekeckedett a majmokkal, a haja bánta - videó

Kekeckedett az állatkerti majmokkal, a haja bánta – videó

Egy állatkerti majomcsoport bosszút állt egy lányon, aki túl közel ment ketrecükhöz.

Videóra vették, ahogy a lány az egyik kezében a telefonjával közeledik a pókmajom ketrecéhez, majd csapkodni kezdi a kerítés irányába. Nem sokáig, ugyanis az ijedt majom hirtelen átnyúl a kerítésen és megragadja a haját. Az állat sikoltozni és üvölteni kezd, (ahogy a lány is), míg a többi diák hangos kacarászás közben nézik a jelenetet.

Majom a fán.

A kép csak illusztráció. Fotó: Getty Images

Végül néhány fiú a kerítéshez nyomódó lány segítségére siet, de ezzel még nem ér véget a sztori, ugyanis a lány a kiszabadulása után valamilyen oknál fogva megpróbál még egyszer elszaladni közvetlen közel a ketrec mellett, ám a majom újra elkapja. Pontosabban kettő is, de a lány ezúttal gyorsan kitépi magát a majomkezekből.

A videót már több mint nyolcmillióan látták, és sokan csodálkoznak azon, hogy a kislány miért ment egyáltalán olyan közel a majmok ketrecéhez, miért inzultálta őket, sőt, miért ment vissza?

„Sajnálom, de ő kezdte” – írta az egyik hozzászóló, és a véleményével még sokan mások is egyetértettek. Többen azon tűnődtek, hogy a lányt körülvevő emberek miért nem segítettek hamarabb, hiszen amikor először megragadta a majom a társukat, csak állnak és nevetnek. Megint mások azt írták, hogy szerintük ez a pillanat “tanulságul szolgálhat” a lánynak – és valójában mindenkinek -,

hogy nem jó ötlet zaklatni a ketrecben lévő állatokat.

Egyes majmok egyébként nagyon veszélyesek tudnak lenni az emberre is, Indiában gyakoriak a támadásos esetek, a Times of India jelentése szerint naponta körülbelül ezer harapásos esetet jelentenek különböző városokból. Indiában közel 50 millió majom élhet, a vadállatok az utóbbi hat évben tizenhárom ember halálát okozták.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top