nlc.hu
Egészség

Leordította a vak férfit, hogy ne bámulja őt

Leordította a vak férfit a konditeremben egy mérges nő, hogy ne bámulja őt

Épp a tricepszét edzette a vak férfi, amikor ordibálva lépett oda hozza egy mérges nő, hogy hagyja abba a bámulását.
Pete Gustin

Pete Gustin amerikai színész, aki rengeteget szinkronizál, és mellesleg van egy YouTube-csatornája is, ahol több mint egymillió ember követi őt. Az emberek leginkább azért szeretik őt, mivel példát mutat azzal, hogy a vaksága szinte egyáltalán nem akadályozza abban, hogy rendkívül aktív életet éljen. Rengeteget sportol, szörfözik és skateboardozik, és természetesen időről időre a konditeremben is megfordult, és itt akadt egy nem várt konfliktusa – írta meg a LadBible.

Csak végzem a tricepsz gyakorlataimat, és mivel vak vagyok, közben bámulok bele a semmibe. Nagyjából félúton járok, amikor lépteket hallok, amik határozottan az én irányomba közelednek. Aztán hirtelen ott termett előtte egy nő, aki leordította, hogy »Nem azért járok ide, hogy megbámuljanak!« Mondom neki, hogy sajnálom, én vak vagyok, amire ő úgy reagált, hogy nem érdekli a vakságom, ne bámuljam őt.

A nő ezután elrohant, hogy beszéljen a hely menedzserével, aki odajött hozzá. Gustin bemutatta az igazolványt, ami a vakságát igazolja, de a menedzser erre úgy reagált, hogy „Oké, de ez még nem jogosítja fel arra, hogy más embereket kényelmetlen helyzetbe hozzon”. De hogyan tudná, hogy valaki felé néz, ha nem látja őket? Az esetről Gustin egy YouTube-videót készített, a követői pedig felháborodtak azon, hogyan fordulhatott ez elő.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top