nlc.hu
Egészség

Több mint 50 kilótól szabadult meg egy év alatt

Több mint 50 kilót fogyott a gyomorszűkítő műtéte után – videó

Caitlin O'Kelly évekig falánk volt, de úgy döntött, hogy egyszer és mindenkorra változtatni fog az életmódján, és a súlyán. Azóta a TikTok-on osztja meg a fogyással kapcsolatos tapasztalatait.

Caitlin O’Kelly, egy TikTok videóban magyarázta el, hogy a nagy fogyása olyan, mint egy megvalósult “álom”: 114 kiló helyett csupán 59 kilót mutat a mérleg.

A fiatal nő rövid videókkal számolt be a fogyása előrehaladásáról a TikTok-on. Az őszinte videóknak hatalmas sikere lett, ma már több mint 300 ezren követik.

Néha úgy érzem, hogy ugyanolyan nagy vagyok, mint voltam, de ezeket a videókat látva értem csak meg, milyen messzire jutottam!” – mondta az egyik felvételen, majd azt is elárulta:

Évekig kövér voltam, rendszeresen zabáltam. Az étellel való kapcsolatom szörnyű volt, ezért úgy döntöttem, hogy súlycsökkentő (gyomorszűkítő) műtétet végeztetek el Lettországban.

Az egyik videóban, még a műtéte előtt, lehúzta a nadrágját, hogy megmutassa, mekkora a hasa.

Akkoriban több mint 110 kilót nyomott.

Az operáció után picit várni kellett az életmódváltással, de még így is gyorsan elindult a fogyás. Caitlin később elkezdte helyrehozni a kapcsolatát az étellel, és pár hónappal később olyan ruhákba kezdett el beleférni, amikről álmodni sem mert. Amikor pedig túlteljesítette az előre meghatározott célját, egy teljesen új ruhatárat kellett beszereznie.

Az átalakulás fenomenális volt, a derekán lévő felesleg láthatóan zsugorodott, ahogy teltek a hónapok.

A TikToker azt is bevallotta, hogy nem minden nap volt könnyű, akadtak olyan időszakok, amikor nehezebben ment az életmódváltás. De mint mondja, minden energiát, időt és költséget megért a nagy fogyás, mert most elégedettebb magával, mint valaha.

Ha szeretnél még inspiráló történeteket, ezt a cikket is olvasd el, ami egy magyar anyukáról szól, aki szintén rengeteget fogyott.

(Daily Star)

fogyás, caitlin

Fotó: TikTok

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top