nlc.hu
Egészség

Csodaszép a 44 éves Amal Clooney

A 44 éves Amal Clooney remek géneket örökölt, egyszerűen nem fog rajta az idő

Amal Clooney a világ egyik leghíresebb ügyvédnője és sztárfelesége, aki nem mellesleg két gyönyörű gyermek édesanyja is.

Amal Clooney 1978-ban született Bejrútban. Az 1980-as években a libanoni polgárháború miatt az Alamuddin család elhagyta Libanont és Angliában telepedett le. A 43 éves Amal neves iskolákat végzett, nemzetközi jogra és az emberi jogokra szakosodott jogász. Édesapja Ramzi Alamuddin, aki a Comet nevű utazási iroda tulajdonosa volt, édesanyja pedig Baria Alamuddin, aki sikeres újságírói karriert épített magának.

Amal Clooney-n nem fog az idő

A sztárpár 2014-ben. (Fotó: Alessandra Benedetti/Corbis via Getty Images)

Amal Clooney az Egyesült Államokban és az Egyesült Királyságban jogosult jogi tevékenységet folytatni. A New York-i ügyvédi kamarának 2002-ben, míg az angol és wales-i kamarának 2010-ben lett tagja. Praktizált a Hágai Bíróságon is, beleértve a Nemzetközi Bíróságot és a Nemzetközi Büntetőbíróságot.

2013 a döntő év Amal életében

2013 júliusa volt, amikor George Clooney és Amal Alamuddin Olaszországban találkozott egy vacsorán. „Elvesztem a szépségében, az intelligenciájában. Olyan lenyűgöző volt, hogy micsoda szenvedéllyel beszél a munkájáról. Azonban fogalmam sem volt arról, hogy mit gondol rólam” – nyilatkozta korábban Clooney, aki először csak e-mail-címet cserélt az ügyvédnővel, és az első randevúra egészen 2013 októberéig várhatott.

Amal Clooney-n nem fog az idő

A sztárpár 2017-ben. (Fotó: Stephane Cardinale – Corbis/Getty Images)

Amaltól távol áll minden, ami a felhajtással és a vörös szőnyeggel jár, de akármennyire is nem szereti a lesifotósokat, ugyanúgy nem rendezett jeleneteket sem miattuk, ahogyan nem is vágyott az efféle hírnévre. Viselkedése magát a színészt is megnyugtatta, így az örök agglegény végül 2014-ben oltár elég vezette Amalt, méghozzá Velencében.

Két gyermekük született Ella és Alexander

Az ikrek idén nyáron lettek öt évesek, mint minden gyerkőc, ők is nyitottak a rosszalkodásra, ehhez pedig édesapjuk is szívesen asszisztál.

Amal Clooney-n nem fog az idő

George Clooney mellet Amal ragyog. (Fotó: Dimitrios Kambouris/Getty Images for Albie Awards)

„Egyelőre főleg csak csínytevéseket tanít a gyerekeknek, de meglátjuk, hová tud fejlődni ez még. Szerencsém van, hogy egy ilyen támogató partnerre leltem. Persze elég mozgékony életet élünk, de sikerül megoldanunk mindent, ez pedig egy iszonyatosan jó érzés” – mondta Amal az Entertainment Tonightnak adott interjújában.

A család egyébként az év legnagyobb részét Olaszországban és Angliában tölti, George Clooney pedig nemrég arról dicsekedett, hogy az ikrek ugyan még csak öt évesek, de három nyelven kiválóan beszélnek.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top