nlc.hu
Egészség

Győzike pánikrohama az Ázsia Expresszben

Pánikrohamot kapott Győzike az Ázsia Expressz alatt – videó

Az egyik feladat során jött a nagy baj.

Gáspár Győző nehéz pillanatokat él át az Ázsia Expressz következő részében. Mint az előzetesből kiderül, pánikrohamot kapott az egyik feladat során.

Győzike

Győzike már évek óta harcol a pánikbetegséggel – Forrás: TV2 /  Ázsia Expressz – videó

Egyik pillanatról a másikra kapkodva kezdi venni  a levegőt a showman, miközben egy gerendán kellene végigcsúsznia. “Mindjárt rohamot kapok” – mondja fulladozva, mire a felesége próbálja nyugtatni: “Itt vagyok mögötted“.

“Nemazalány” Fanni és párja, Armand segíti le a rohammal küszködő Győzikét a gerendáról, aki még a földre érkezése után is kapkodja a levegőt.

Vizet hozzatok már neki, lécci!” – kéri a többieket Fanni.

Gáspár Győző nemrég interjút adott az nlc-ben, amelyben a mentális problémáiról vallott. A showman – aki már hosszú évek óta harcol a pánikbetegséggel – elárulta, hogy az Ázsia Expressz forgatása alatt sem tudott megszabadulni a mentális problémáitól. “Amikor elutaztunk az Ázsia Expressz forgatására, először azt gondoltam, segíteni fog, hogy elhagyjuk az országot, de nem így lett. Rá kellett jönnöm, hogy az, ha kiszakadok a mindennapokból, nem lesz különleges hatással az állapotomra. Se rosszabb, se jobb nem lett, mert a problémák, bárhol is legyek, ugyanúgy velem vannak” – mondta el.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top