nlc.hu
Életmód

Győzike újra bevonul a kórházba

“Belülről rohadok, meg szenvedek” – egyre rosszabbul van a mentális problémákkal küzdő Győzike

Sorra mondja le a fellépéseit Gáspár Győző. Van, hogy egész nap ki sem kel az ágyból, így azt tervezi, hogy újra bevonul a kórházba.

Győzike tavaly a zártosztályra került mentális problémái miatt. Elmondása szerint most megint egyre rosszabbul van. Az egykori showman-t paranoid személyiség-, bipoláris- és pánikzavarral diagnosztizálták. 

Győzike

Győzike naponta tapasztalja a pánikbetegség kellemetlen tüneteit – Fotó: Sajtószoba

Nem találom magam, nem találom a helyemet, nagyon sok gyógyszert szedek, összekeveredett most már teljesen az életem. (…) Nem tudom elmondani, olyan félelem, olyan erősen elkap a pánikroham, hogy nem tudok belőle kimenekülni és akkor már csak azt látom, hogy vége, ennyi volt” – vallotta be a Fókusznak a 14 éve pánikbetegséggel küzdő Gáspár Győző, aki azt tervezi, hogy újra bevonul a kórházba.

Elmondása szerint elég már egy-egy keményebb hozzászólás a posztjai alatt, máris kiborul. “Sok kommentelő a halálomat kívánja, hogy dögöljek meg, meg miért nem halok már meg” – árulta el Győzike, akit az is megvisel, hogy a családjának látnia kell, hogy mélypontra került és nem tud kimászni a gödörből. 

Mindenki azt mondja, hogy de jó neked, megvan a szép családod, megvan mindenetek, ott van a gyönyörű otthonotok… Aha, közben meg belülről rohadok, meg szenvedek” – mondta az egykori showman, aki kétszer az öngyilkossággal is megpróbálkozott.

Van segítség!

Ha te vagy valaki a környezetedben krízishelyzetben van, hívd mobilról is a 116-123 ingyenes, lelkielsősegély-számot!

Olvass még Győzikéről az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top