nlc.hu
Egészség

Lékai-Kiss Ramóna ujjtörése

Lékai-Kiss Ramóna sérülten vezette a Dancing with the Stars-t, baleset történt a forgatáson

A törés ellenére is tovább forgatott.

Megsérült Lékai-Kiss Ramóna, ezt a Dancing with the Stars szombat esti élő-show-jában árulta el. Mint kiderült, a műsorvezető a Hazatalálsz című műsor forgatásán elesett és eltörte a kisujját.

Kiss Ramóna,

Ujjtörés lett Lékai-Kiss Ramóna botlásából – Fotó: Sajtószoba

Lékai-Kiss Ramóna a DWTS online riporterének, Gelencsér Timinek közelről is megmutatta a sínbe tett ujját, amelyet a stylistok ugyanolyan ruhaanyaggal vontak be, mint amilyen a flitteres ruhája.

Kiss Ramóna

Kiss Ramóna törött kisujja – Forrás: TV2 / DWTS- videó

Miután eltört, még 24 óráig dolgoztam. Biztos semmi baj, csak egy picit meghúztam – gondoltam. (…) Három hét sín, de azt beszéltük meg a doktor úrral, hogy egy hét múlva megnézzük, tudunk-e finomítani ezen a bumszlin, de Holdampf Linda és Demeter Ricsi tökéletesen megoldotta ezt a feladatot” – árulta el a műsorvezető, megmutatva a stylistok kreatív megoldását.

Elmondása szerint nem hátráltatja a munkában a sérülése. “Abszolút tudok mellette dolgozni, nem fáj. Kicsit zavaró nyilván, mert az ember ilyenkor jön rá arra, hogy egy kisujj, amiről azt gondolnánk, hogy nem is kell, mennyi mindenhez mégiscsak kell” – jegyezte meg.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top