Balesete után mentővel vitték kórházba Baranyi Lászlót

nlc | 2022. November 23.
Szívesen dolgozna újra, de egészségi állapota miatt nem mer újabb munkákat elvállalni.

Komoly balesetet szenvedett Baranyi László, a 95 éves színész éppen egy próbafelvételre igyekezett, amikor megbotlott a lépcsőn és hatalmasat esett. Szerencsére a stábtagok azonnal a segítségére siettek, és értesítették a mentőket.

“Az arcomat próbáltam a kezemben lévő aktatáskával védeni, de a szemüvegem így is betört és felcsúszott a homlokomra, a fejemből pedig ömlött a vér.  A fejem betört, de más csontom nem sérült, a bal vállam viszont alaposan zúzódott, az egész karom lila volt. Még aznap hazaengedtek, de sokat kellett pihennem, és egy ideig fel volt kötve a karom”nyilatkozta a Blikknek Baranyi László, aki feleségével, Végh Klárával együtt gyógyulgat,  ugyanis pár nappal később ő is balesetet szenvedett.  

Fotó: RTL Klub Sajtóklub / Bársony Bence

“Valahogy megcsúszott, és szegénykém rosszul esett. Ez hat hete történt, és azóta már kutya baja, de néhány hétig mind a ketten sérülten feküdtünk itthon. A helyi önkormányzat azonban nagyon kedves volt, és küldött nekünk egy ápolót, aki mindenben segített nekünk, és azóta is hetente kétszer jár hozzánk” – számolt be állapotukról.

Ami pedig azt a filmet illeti, aminek a próbafelvételére sietett, a szerepet fájó szívvel, de visszamondta, és ugyan nagyon szeretne dolgozni, fél bármit is elvállani, főleg, hogy a koronavírus-fertőzése után sem sikerült teljesen felépülnie, bizonytalannak érzi a járását.

Exit mobile version