nlc.hu
Egészség

Nincs jól Baranyi László

Elveszítheti az egyik kezét a Família Kft. színésze, Baranyi László

Évek óta bajlódik az egészségével a 92 éves Baranyi László.
Baranyi László

A Família Kft. színésze tavaly ősszel többször is balesetet szenvedett. Ezekből felépült ugyan, de mint a Borsnak mesélte, továbbra is úgy érzi, valami nincs rendben. Baranyi Lászlónak teljes kivizsgálásra van szüksége, hogy fény derüljön a problémára.

A színművész, aki már nem vállal nagyobb szerepeket, két éve a koronavírus miatt került kórházba, szervezete nagyon legyengült, sokat fogyott, és szinte újra kellett tanulnia járni. Mindent elkövetett, hogy visszanyerje erejét, de már tudja, nem lesz olyan, mint régen.

Tavaly októberben aztán megbotlott és elesett. Betört a feje, a bal vállán és karján zúzódásokat szenvedett, de szerencsére nem esett ennél komolyabb baja. Karácsony előtt két újabb alkalommal esett el, mellette a vírusos influenzát is elkapta.

Mint mondja, jobban van, de valami nem stimmel, és ez idegesíti.

„Nem tudom, hogy az időjárás miatt van-e, vagy más okozza, de gyakran szédülök. Megbeszéltem a körzeti orvosommal, a nejemmel egy teljes kivizsgálásra megyünk. Lesz vérvétel, és egy szerkezettel huszonnégy órán át ellenőrzik a vérnyomást, a szívverést.  A baleset óta eltelt több mint négy hónap, és azt nem mondom, hogy nem javult az állapotom, de a vállammal és a térdemmel természetgyógyászhoz járok. Azt mondta, muszáj mozgatni, hogy ne tokosodjon be, ellenkező esetben elveszíthetem a bal kezemet” – avatta be a Borsot.

„Nagyon kíváncsi vagyok, mi lesz a vizsgálatok eredménye, mindent ettől teszek függővé. Egyébként imádok filmezni, jó is lenne, és még lehetőségek is vannak, de lehet, hogy a munkának végleg búcsút intek. Majd meglátjuk, én bizakodó vagyok” – tette hozzá Baranyi László, aki bízik benne, hogy legalább kisebb szerepek erejéig újra képes lesz játszani.

Fotó: RTL Sajtóklub

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top