nlc.hu
Egészség

Balesetet szendvedett Baranyi László, már otthon lábadozik

Balesete után mentővel vitték kórházba Baranyi Lászlót

Szívesen dolgozna újra, de egészségi állapota miatt nem mer újabb munkákat elvállalni.

Komoly balesetet szenvedett Baranyi László, a 95 éves színész éppen egy próbafelvételre igyekezett, amikor megbotlott a lépcsőn és hatalmasat esett. Szerencsére a stábtagok azonnal a segítségére siettek, és értesítették a mentőket.

“Az arcomat próbáltam a kezemben lévő aktatáskával védeni, de a szemüvegem így is betört és felcsúszott a homlokomra, a fejemből pedig ömlött a vér.  A fejem betört, de más csontom nem sérült, a bal vállam viszont alaposan zúzódott, az egész karom lila volt. Még aznap hazaengedtek, de sokat kellett pihennem, és egy ideig fel volt kötve a karom”nyilatkozta a Blikknek Baranyi László, aki feleségével, Végh Klárával együtt gyógyulgat,  ugyanis pár nappal később ő is balesetet szenvedett.  

Baranyi László

Fotó: RTL Klub Sajtóklub / Bársony Bence

“Valahogy megcsúszott, és szegénykém rosszul esett. Ez hat hete történt, és azóta már kutya baja, de néhány hétig mind a ketten sérülten feküdtünk itthon. A helyi önkormányzat azonban nagyon kedves volt, és küldött nekünk egy ápolót, aki mindenben segített nekünk, és azóta is hetente kétszer jár hozzánk” – számolt be állapotukról.

Ami pedig azt a filmet illeti, aminek a próbafelvételére sietett, a szerepet fájó szívvel, de visszamondta, és ugyan nagyon szeretne dolgozni, fél bármit is elvállani, főleg, hogy a koronavírus-fertőzése után sem sikerült teljesen felépülnie, bizonytalannak érzi a járását.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top