nlc.hu
Egészség

Baranyi László állapota

Így van most a A Família Kft. sztrókot kapott színésze, Baranyi László

A múlt hétvégén kapott enyhe sztrókot Baranyi László.

Baranyi Lászlót szigorú ágynyugalomra ítélték az orvosai, máris a következő kezelését tervezi. Szeretné ugyanis, ha a térde ismét jól működne – írja a Blikk.

“A kórházban is mászkáltam, jöttem-mentem, nem szeretek feküdni. Kiderült, hogy érelmeszesedésem van, ezért alakulhatott ki a sztrók. Nagyon jól gondoskodtak rólam, szinte óránként figyelték az állapotomat, és ha bármire szükségem volt, rögtön intézkedtek, amiért nagyon hálás vagyok nekik és a neurológiai osztály egyik főorvosának is. Egy ideje viszont fáj a térdem, mert porckopásom lett. Erre a problémára ajánlottak nekem alternatív megoldásként egy kapszulát, amiben zöldkagyló van, és hatott is a szer, de kiderült, hogy allergiás vagyok rá” – mondta Baranyi László, aki tervei szerint ősszel kipróbálja az őssejtterápiát.

Baranyi László állapota

(Fotó: Olajos Piroska/fotocentral)

“Sajnos, egy ilyen kezelés közel félmillió forintba kerül, ezt pedig nem engedhetem meg magamnak. Ám a barátom, József, aki vállalkozó, felajánlotta, hogy meghitelezi nekem az összeget, amit részletekben kifizethetek, csak próbáljam ki. Annyira jól esett a törődése, hogy igent mondtam. Épp a napokban beszéltünk újra, és azt ígérte, amint a sztrók után meggyógyulok, az első dolga az lesz, hogy elvisz egy ilyen kezelésre. Szerencsére injekcióval végzik el a beavatkozásokat, nem műtéttel, így az eljárás teljesen biztonságos. A nyarat még ezzel a lábbal ki tudom húzni, s remélem, ősszel sor kerülhet az első kezelésre” – mondta a színész.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top