nlc.hu
TV-sztárok

Sztrókot kapott Baranyi László

Sztrókot kapott a Família Kft. színésze, Baranyi László

A színművész hétfő óta van kórházban.

Baranyi László hétfőn került kórházba, miután sztrókot kapott. A Família Kft. Szép nagypapája szerencsére már jobban van, de nagy volt az ijedtség. 

Baranyi László

Fotó: Nagy Zoltán

A 95 éves színész a Borsnak mondta el, hogy a szükséges vizsgálatokon már túl van, de még pár napot bent kell töltenie a kórházban. „Kisebb sztrókot kaptam. A fél arcom lebénult, a beszédközpontom sérült, és nem tudtam rendesen beszélni. Három hete éreztem, hogy valami nincs rendben, csak húztam az időt, mert féltem, hogy mi fog kiderülni. Sajnos még nem tudom, mikor engednek haza, de már sokkal jobban vagyok – magyarázta a színművész, aki hozzátette, az első komolyabb jelet pénteken vették észre. – Káprázott a szemem, nem tudtam beszélni, szakaszosan elment a beszédhangom, de csak úgy fél percig tartott. Szegény nejem, és bevallom férfiasan, én is nagyon megijedtem, azt hittem, itt a vége. Vasárnap újra előjött, de már sokkal erősebb volt, és az arcom is nehezebben rendeződött vissza, ezért döntöttünk úgy, hogy orvoshoz fordulok. Szerencsére öt percre lakunk a kórháztól és átsétáltunk Klára asszonnyal. Ahogy beértem zakóban, már kísértek is a kórterembe. Infúziós kezelést kapok, jó kezekben vagyok, már a hangom is visszajött.

Laci bácsi június 14-én tölti be a 96. életévét, és az elmúlt időszakban sajnos több egészségügyi gonddal is meg kellett küzdeni, most azonban mindenkit megnyugtatott, jól érzi magát, eszik, iszik és hamarosan hazamehet a családjához. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top